Ugglevägen 4D

Tumba, Botkyrka kommun Se på karta

5 495 000 kr

4 995 000 kr +10 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
143 m²
Tomtarea
1 157 m²
Byggår
1987
Driftkostnad
39 450 kr/år

**Accepterat pris! Ring ansvarig mäklare för visning**
Välkommen till en trivsam villa med stort poolområde i populärt barnvänligt område. Här erbjuds en fin gaveltomt med sol från morgon till kväll som iordningställdes 2022 med ny gräsmatta med utrymme för lek och ett stort poolområde för sällskapsytor med nybyggd pool. Här spenderas med fördel de varma sommardagarna med lek och njutande i poolen. Gärna en paus för mysig lunch vid grillen och en middag tillagad vid uteköket med god mat, någonting kallt i glaset och trevligt sällskap under pergolan i kvällssolen. När solen går ner och temperaturen sjunker röra sig vidare till bubbelpoolen som är uppvärmd till 40 grader där man kan njuta av trivsamma samtal kanske med ett glas bubbel.

Huset är idag disponerat med ett stort och rymligt kök som renoverades 2017 med plats för matbord om 6-8 personer. Stort vardagsrum med vy ut över poolen med plats för stor soffgrupp samt matsalsbord och övrigt trivselmöblemang. Fyra väldisponerade sovrum där man kan ta en del av vardagsrummet för ett femte sovrum om så önskas. På övervåningen finns ett trivsamt allrum med plats för TV-hörna. Ett nyrenoverat exklusivt badrum på nerevåningen som renoverades 2021 samt ett badrum på övervåningen med badkar.

I området finns ett flertal välrenommerade förskolor, lågstadieskolor och högstadieskolor. Från området tar ni er via en kortare bussresa till Tumba Centrum med ett välsorterat utbud på butiker, apotek, caféer och florist. Från Centrum går även pendeltåget till City samt Södertälje. Från området går det även bussar direkt in till City för den som pendlar kommunalt.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Stockholm

Kontakta mäklaren

Jonas Danielsson

MOHV Stockholm
Mäklare Jonas Danielsson, MOHV Stockholm
0732-554 554