Blidvägen 13

Tungelsta, Haninge kommun Se på karta

4 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
90 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
1 571 m²
Byggår
1962
Driftkostnad
70 200 kr/år

Längst in på lugn återvändsgata finns nu möjligheten att bli ny ägare till detta trevlig enplanshus med inredd källarvåning. Läget är svårslaget med naturen som omfamnar tomten, här kan man bara kliva rakt ut i bra svamp-och bärskog. På framsidan kan barnen lära sig cykla utan oro för biltrafik och på den privata baksidan kan man avnjuta solen hela dagen i härligt söderläge.

Tomten är stor och plan med utmärkta möjligheter att uppföra ett Attefallshus på, perfekt för uthyrning, generationsboende eller för tonåringen. Även husets källarvåning erbjuder goda möjligheter att anpassa efter behov, egen entré på kortsidan av huset vilket ger bra förutsättningar för egenföretagaren att bedriva verksamheten hemifrån. På fastigheten finns även ett separat garage med förrådsdel samt en väl tilltagen infart med plats för många bilar.

Huset är på totalt 180 kvm, på entréplan samlas ett modernt kök med trevlig matplats som inrymmer många middagsgäster, tre sovrum, helkaklat badrum och ett stort vardagsrum med högt i tak. Från vardagsrummet har man utgång till altan i ostört söderläge med utsikt mot naturen. I källarplan finns ett stort rum med dusch och bastu, bra förvaring i förråd, separat tvättstuga samt pannrum, wc och ett stort allrum som kan inredas till ett extra sovrum.

Här bor man i ett lugnt och gemytligt villaområde med kort avstånd till förskolor och skolor. Tungelsta tågstation ligger inte långt bort och här kan man ta tåget till Haninge C, Stockholm C samt Nynäshamn. Vid stationen finns ett mindre utbud av mataffär, restaurang, bensinstation m.m.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Haninge

Kontakta mäklaren

Mikaela Hertzman

Svenska Mäklarhuset Haninge
Mäklare Mikaela Hertzman, Svenska Mäklarhuset Haninge
070 95 95 643