Hällbergstorp 217

Tysslinge, Örebro kommun Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
163 m²
Tomtarea
1 470 m²
Byggår
2019
Driftkostnad
35 700 kr/år

Nu finns möjlighet att förverkliga drömmen om att bo på landet med hög livskvalité i härlig omgivning.
Tysslinge är en idyll! Här vaknar du upp med en behaglig stillhet, fågelsång och magisk dimma över de vidsträckta åkrarna. Den kända Svansjön är i blickfång från huset. För dig som vill njuta av promenader i naturen erbjuder Tysslinge många varierande promenadstråk längs vattnet och i frodig svamp- och bärskog.

I Tysslinge finns en förskola samt en populär grundskola (förskoleklass till 6:an) med få barn i varje klass. På bara 10 minuter med bil är du uppe i vackra Kilsbergen och det populära Storstenshöjden, in till Örebro city tar det 15min. Cykelbana finns hela sträckan från Grävevägen in till Örebro city. Även smidiga bussförbindelser finns från Grävevägen in till stan.

Entréplan har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, här finns gott om plats för både matlagning och umgänge. På entréplan finns två rymliga sovrum, badrum och tvättstuga. Ytterdörren i tvättstugan är en perfekt ingång för den blöta hunden eller de leriga barnstövlarna. Utemiljön bjuder på stor pooldäck, pergola och en fantastisk omgivning. För den padelintresserade finns en sällan nyttjad bana endast ett stenkast från huset.

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Örebro

Kontakta mäklaren

Josef Ghafari

Fastighetsbyrån Örebro
Mäklare Josef Ghafari, Fastighetsbyrån Örebro
070-349 59 24

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas