Kommande

Ubbhult Folkes väg 4

Ubbhult, Marks kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
160 m²
Tomtarea
1 473 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
44 859 kr/år
Kommande

Drömboende på Folkes väg 4 – En idyllisk pärla i hjärtat av Ubbhults landsbygd Charmigt och modernt boende med genuin lantlig atmosfär där du möts av detta charmiga och stilfulla hem i hjärtat av det vackra Ubbhults lantliga landskap. Här, omgiven av grönskande ängar och skog, finner du en idyllisk tillflyktsort som förenar modern bekvämlighet med genuin lantlig atmosfär.

Hemtrevligt & genomtänkt
Huset, uppfört 2021 och nyligen godkänt vid tvåårs-besiktningen, erbjuder en generös och öppen planlösning. Här kan du njuta av hemmets ljusa och välkomnande atmosfär i vardagsrummet, som smälter samman med det fullt utrustade och modernt designade köket. På vintern sprider den vedeldade kaminen värme och trevnad i hela huset.

Utomhusliv & bekvämligheter
Här finner du en stor och solig altan i söderläge, perfekt för avkoppling och umgänge med nära och kära. För extra förvaring finns en rymlig jordkällare som erbjuder möjligheter för mat- och vinlagring eller som extra förråd.

Natur & fritid
En kort cykeltur tar dig från huset till den härliga badplatsen vid Sjödal, perfekt för sommarens varma dagar. I närheten finns även en bondgård som erbjuder färska mejeriprodukter, säsongsgrönsaker och kött direkt från producenten. Du kan utforska den omgivande naturen genom att vandra längs de vackra stigarna, eller delta i aktiviteter på den lokala fotbollsplanen som ligger 400 meter bort.

Kultur & gemenskap
Ubbhult är känt för sin aktiva kultur och bygemenskap. Den stora spökvandringen på halloween, fotbollsföreningens julmarknad och aktiviteterna på midsommar kompletteras med konserter och evenemang organiserade av bygdegårdsföreningen. Familj & service För barnfamiljer finns det två förskolor och en F-3 skola i byn. För vardagsinköp och basvaror finns en lokal affär i byn.

Utmärkta kommunikationer
Trots det lantliga läget har du nära till större städer med följande avstånd: Göteborg 35 min, Kungsbacka 27 min, Borås 37 min och Landvetter flygplats endast 18 min bort. Hållbarhet & teknologi Huset är energieffektivt, utrustat med modern isolering och energisnåla vitvaror. Fiberbredband är installerat i hela huset och en laddbox för elbil sitter på sidan av huset.

Trädgård & odling
Tomten erbjuder generöst utrymme för trädgårdsentusiaster. Anlägg din egen köksträdgård med säsongsgrönsaker eller skapa en avslappnande trägård som passar dig. Ditt drömboende väntar Ta chansen att förverkliga dina drömmar om ett modernt och lantligt boende på Folkes väg 4. Här kan du leva i en harmonisk miljö, där du har möjlighet att njuta av naturen, gemenskapen och bekvämligheterna som detta fantastiska hem erbjuder. Folkes väg 4 är mer än bara ett hus – det är en plats där minnen skapas, och där livet kan blomstra i en lantlig idyll med perfekt närhet till både natur och bekvämligheter. Välkommen hem till Ubbhult!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Kinna

Kontakta mäklaren

Håkan Andersson

Fastighetsbyrån Kinna
Mäklare Håkan Andersson, Fastighetsbyrån Kinna
0705-334299

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas