Nyproduktion

Kalkstensgatan 4

Ulricehamn, Ulricehamn Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
146 m²
Tomtarea
792 m²
Byggår
2021
Nyproduktion

Nu uppför Trivselhus fem moderna och välplanerade 2-planshus på Kalkstensgatan i centrala Ulricehamn.
Huset levereras nyckelfärdigt (inga tillval möjliga) och med en hög standard såsom helkaklade badrum, fullutrustat kök och golvvärme på entréplan. Allt är färdigmålat och inflyttningsklart vid tillträde.

Den generösa entrén har en klädkammare som även rymmer t.ex. barnvagn. Entréplanet har fina ljusinsläpp från flera håll med öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Det övre planet rymmer fyra sovrum och ett allrum – perfekt för den stora familjen eller den som behöver hobby- och/eller arbetsrum.

Tomten är grovplanerad och bilderna med altan, gräsmatta och parkering är endast i illustrativt syfte.

Beräknad inflytt och tillträde kommer att vara sommaren 2021.

Vid köp tecknas ett köpekontrakt på fastigheten/tomten med ett villkor om entreprenadkontrakt. Därefter tecknas ett separat entreprenadkontrakt med Trivselhus för uppförande av huset.
Pris för fastigheten/tomten är 560 000 kr och för huset, enligt entreprenadavtal som tecknas med Trivselhus, 3 135 000 kr.

I priset ingår tomt och grovplanering av densamma, nyckelfärdigt hus samt anslutningsavgifter för el, VA och fiber. Priset är exklusive lagfart- och pantbrevskostnad. Fastighetsmäklaren ansvarar endast för förmedlingen av fastigheten/tomten. Trivselhus har redan från början valt att hålla en hög standard och inga tillval kan göras.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till mäklaren redan idag!

I Ulricehamn finns fantastisk natur, där till exempel sjön Åsunden och den unika träningsanläggningen Lassalyckan erbjuder perfekta förutsättningar för ett rikt fritids- och friluftsliv.
Ulricehamn är en mindre ort med storstadskänsla och under de senaste åren har staden expanderat och är idag en populär ort med ständig inflyttning. Entreprenörsandan är stark, såväl i näringslivet som i föreningslivet. Här kan du kombinera ett attraktivt boende med goda arbetsmöjligheter.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn