Yrestahed 85

Uppsala Se på karta

4 250 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
155 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
2 074 m²
Byggår
2015
Driftkostnad
33 152 kr/år
Antal besök
7 996
Dagar på Hemnet
17

Välkommen till Yrestahed och denna välplanerade villa från 2015 om ca 155 kvm. Här bor du i ett lugn läge och nära naturen men på bara 20 min är du inne i centrala Uppsala och Storvreta med allt från skolor till matbutiker når man på ca 10 min.

Huset erbjuder fyra bra sovrum, kök med rymlig matplats, stort vardagsrum, två badrum, allrum samt en tvättstuga med utgång till garaget. Till huset hör två altaner, en på framsidan om ca 35 kvm samt en på baksidan om hela 90 kvm i ostört läge delvis under tak. Utöver dessa bjuder den plana tomten på fina utomhusytor för lek, odlingsprojekt samt en pool ovan mark. Tomten har en total yta på 2074 kvm, med gruslagd framsida och gräsmatta runt huset.

I Yrestahed bor man i ett lugnt och naturnära område. Här finns gott om gröna ytor i form av stora åkrar och skogsområden. Närhet finns till både Gåvsta skola med åk F-9, idrottshall, pizzeria och vårdcentral. Något närmare ligger Storvreta med bra skolor och gott om service. Här erbjuds goda kommunikationer in till Uppsala. Tar man sig ut på länsväg 288 kommer man på cirka 15 minuter in till Gränby Centrum som erbjuder all tänkbar service i form av shopping, matbutiker och restauranger. För den bilburne pendlaren så kommer man enkelt ut på E4an.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Uppsala