Stråles väg 10

UTTRAN, Botkyrka kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
114 m²
Biarea
38 m²
Tomtarea
749 m²
Byggår
1968

Längst in på lugn återvändsgata finns denna trivsamma fastighet som ligger i ett väldigt privat läge. Stor plan tomt för barnen att springa runt på och trevliga grannar. Villan med en total golvyta på ca 136 m² har en bra flexibel planlösning.

Praktiskt kök med matplats som både ansluter direkt till vardagsrum och tvättrum. Från vardagsrummet når man även det stora inglasade uterummet (20 m²) och i anslutning till garaget finns bastuavdelning med dusch och förråd. Helkaklat badrum med badkar samt separat WC underlättar. De tre sovrummen på entréplan ligger bredvid varandra och i ett av dessa finns spiraltrappan som tar dig upp till den inredda vindsdelen. Det inredda vindsplanet med fönster i vardera gavel består av ett sovrum samt ett allrum med takfönster. Perfekt del för barnen och deras kompisar att umgås i.

Tomten har sol i princip hela dagen och här finns en gräsmatta som ramas in av staket och annan växtlighet. I anslutning till uterummet finns en stenlagd uteplats och en liten damm med porlande vatten i. Väldigt rogivande. Växthuset med jordvärme ligger avskilt och underlättar egna odlingar. Garage med plats för en bil med ny port och carport bredvid med motorvärmaruttag. Dessutom finns det plats för att parkera ytterligare bilar framför.

Promenadavstånd till förskola och grundskola samt smidiga kommunikationer via buss som tar dig till Tumba C på några minuter. Trivsamt och barnvänligt område med närhet till härlig natur som inbjuder till både svampplockning och skogspromenader. Brosjön och sjön Utterkalven finns i närområdet och bjuder på goda badmöjligheter och grillplatser.

Hjärtligt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Bukowskis Mäklarbyrå

Kontakta mäklaren

Mikael Bukowski

Bukowskis Mäklarbyrå
Mäklare Mikael Bukowski, Bukowskis Mäklarbyrå
0705558059