Nyproduktion

Gränsgatan 23

Vaggeryd - Centrum, Vaggeryds kommun Se på karta

3 475 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
139 m²
Tomtarea
462 m²
Byggår
2022
Nyproduktion

På central adress i populära Vaggeryd finns nu möjligheten att förvärva ett modernt och nyckelfärdigt kommande hus med alla bekvämligheter. Välkomna till Gränsgatan 23 där en stilren villa om 6 r.o.k. kommer ta form på familjevänliga Östermo intill Lagans lummiga omgivningar. Huset är placerat på tomten för att optimera åtråvärda solens strålar så stor del av dagen som möjligt, samt för att ge plats för en framtida carport eller garage som också kan väljas till vid nybyggnation.

Invändigt erbjuds ett välplanerat och stilfullt hus i två plan. Huset har ett rejält kök och vardagsrum tillsammans i en öppen och ljus planlösning. Tack vare att det är ett tvåplanshus, är det fullhöjd i alla delar av det övre planet, vilket ger mycket rymliga sovrum. Huset har en funktionell tvättstuga med god plats för förvaring och planlösning och antal rum i huset kan varieras utifrån behov och önskemål. Då det är fyra sovrum inritat på husets övre plan tillåts entréplan helt som sällskapsdel med öppen yta för social samvaro.

Här bor man med bekvämt promenadavstånd från all tänkbar service, förskolor, grundskolor samt gymnasium. Vaggeryd attraherar många som boendeort med sina suveräna kommunikationer med både buss och tågförbindelser i tre riktningar som knyter an Jönköping, Värnamo, Nässjö och Halmstad.

I närområdet väntar motionsspår och promenadstigar längs med Lagans idylliska stråk. Allt fler upptäcker fördelarna och söker sig hit för att hitta sitt drömhem i vår barnvänliga kommun. Småstaden ”där idéer blir verklighet” var tidigare en av de småländska centralorterna för möbelindustrin, där fortfarande Swedese stoltserar i Vår Lilla Stad. Förutom ett levande samhälle med butiker och affärer, utmärks också Vaggeryd av Hjortsjön med dess bad, camping men framförallt natursköna villaområden som angränsar mot naturområden. I kommunen och av olika aktörer drivs ett stort fokus på hälsa och motion. Här erbjuds ett rikt föreningsliv för både ung som gammal. Allt ifrån friluftsliv, idrott, spa, rekreation och golf utgör bara några av axplocken. Trevliga utflyktsmål såsom Hooks Herrgård, Häradsköps gårdsbutik, Leva Café och Byarums hembygdsgård kännetecknar också bygden.

Varmt välkommen med Er anmälan till tomtvisning för att ta del av husplacering och ytterligare information!

Läs mer om bostaden
HusmanHagberg Vaggeryd

Kontakt

Samija Hondo

HusmanHagberg Vaggeryd
Mäklare Samija Hondo, HusmanHagberg Vaggeryd
0733-228 208