Kommande

Lundbyvägen 30

Valbo - Lund, Gävle Se på karta

2 890 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
750 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
37 870 kr/år
Kommande

Varmt välkomna till mysiga Lund och denna charmfulla villa med stort inglasat uterum och fyra sovrum!

Villans fantastiska läge erbjuder en kombination av det bästa från två världar, då du bor ett stenkast från skog och natur samtidigt som det endast är ca 15 min in till stan!

I villan möts gammalt och nytt - den ursprungliga byggnaden uppfördes på sent 1800-tal och har från 70-talet och framåt omsorgsfullt byggts ut och renoverats för att skapa det moderna hem som det idag är, samtidigt som bostadens sanna charm bevarats. Entréplan erbjuder en öppen och luftig känsla med bra sällskapsytor som inbjuder till mycket umgänge. I det stora köket finns plats för hela familjen att delta i matlagningen. Köket ansluter till det stora inglasade uterummet som blir den naturliga samlingsplatsen för att duka upp ett långbord och tillbringa härliga sommarkvällar med god mat, dryck och sällskap med familj och vänner! Övre plan disponeras med tre sovrum och ett allrum med en härlig känsla av rymd - vilket blir ett perfekt utrymme för barnen eller den självständige tonåringen.

Villan står på en lättskött trädgårdstomt som ger utrymme för såväl lek för barnen som avkoppling på den trivsamma uteplatsen på husets entrésida. Här erbjuds dessutom eftermiddags- och kvällssol samt en vedeldad badtunna. Garage och carport i anslutning till huset.

Ta del av alla bekvämligheter Valbo har att erbjuda så som mataffär, flertalet förskolor, grundskola upp till årskurs 9, hälsovårdscentral, tandläkare och Valbo Köpcentrums stora utbud av shopping och service. För den sportintresserade familjen finns mängder av idrottsaktiviteter att ta del av i närheten som exempelvis ishallen Nickback Arena, ridskolan Gävle Fältrittklubb, idrottsanläggningen Åbyvallen, motionsspår, skidspår, gym och Valbobadet som öppnar efter renovering 2019.

Detta är en Kommande Försäljning - men ni är redan nu Varmt Välkomna att anmäla intresse!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Gävle

Kontakta mäklaren

Mikael K. Andersson

Mäklarhuset Gävle
0730783028

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.