Dalvägen 7

Valje/Edenryd, Bromölla kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
132 m²
Biarea
106 m²
Tomtarea
1 078 m²
Byggår
1955
Driftkostnad
38 012 kr/år

I det fantastiska området Valje har du gångavstånd till strand och badplatser, naturreservat, campingplats med golfbana och mäktig bokskog med motionsspår.
Några minuter på cykel eller med bil når du Sölvesborgs centrum med butiker, restauranger, skolor och mycket mer. I motsatt färdriktning ligger Bromölla som erbjuder detsamma.

Högt upp på gatan i det mysiga villaområdet, inbäddat i grönska ligger 50-tals villan med plats för den stora familjen. Renoverat med smak och omsorg där man bevarat vissa originaldetaljer känns huset som ett välkomnande hem. Entréplan och ovanvåningen har genomgående ljus och fräsch interiör. Huset erbjuder fyra sovrum med möjlighet att göra fler, flertalet sällskapsytor då man gjort uterummet vinterbonat, kaklade badrum och ett charmigt kök. På källarplan ligger alla praktiska utrymmen för tvätt, förvaring och hobbyrum. Härifrån finns det egen ingång till garaget, perfekt när man storhandlat och vill lämna av varor i matkällaren.

I trädgården bland fruktträd och blomster finns olika platser att duka upp och servera fisk eller andra delikatesser från närliggande butik.
Skapa odlingsland, orangeri eller bara fortsätt i samma anda som föregående ägare, oavsett vad du väljer så är tomten och huset på Dalvägen ett ställe att njuta av.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Christian Hallberg

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Christian Hallberg, Erik Olsson Fastighetsförmedling
0707230149