Friliggande villa i Valldemossa, Mallorca

Valldemossa, Mallorca, Spanien

950 000 euro
VillaVilla

Underbar villa i sydvästläge i Valldemossa, en charmig by i bergskedjan Tramuntana. Fastigheten med en total tomtarea på 502 m2 och en boyta på 288 m2 är fördelad på 2 våningar. Här finns 5 sovrum och 3 badrum samt ett fullt utrustat kök. Ytterligare funktioner är ett garage, platsbyggda garderober, gasburen centralvärme, tvättstuga, skafferi och tvåglasfönster. Utomhus finns en härlig trädgård med pool.

Fastigheten präglas av traditionella Mallorkinska inslag såsom trä takbjälkar, Mallorkinska fönsterluckor, vacker stenfasad, kaklade golv och trädörrar. I den underbara trädgården finns en pool med härlig utsikt över bergen.

Det fantastiska läget, i hjärtat av bergskedjan Tramuntana, med magnifik utsikt gör fastigheten till en utmärkt investering.

Området och sevärdheter

Valldemossa är en av de vackraste byarna på Mallorca, belägen högt upp i bergen. Byn särskilt igenkänd tack vare det cartesianska klostret där Frederic Chopin och Georges Sand spenderande en vinter. I hjärtat av byn är husen byggda på olika nivåer vilket har blivit en vacker och populär vy att fota. Trots sitt höga läge ligger Valldemossa bara några kilometer från havet, där det finns en mysig, autentisk liten fiskehamn.

https://www.novamallorca.com/en/property/id/669903-villa-valldemossa-majorca

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
288 m²
Tomtarea
502 m² tomt
Antal rum
6 rum

Statistik

139
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 215 dagar sedan, den 22 juni 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips