Skrindvägen 16

Valsätra, Uppsala Se på karta

3 300 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
122 m²
Biarea
73 m²
Tomtarea
375,2 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
21 244 kr/år

Välkommen till detta mycket smart planerade kedjehus med mycket stor potential. Här finns det renoveringsbehov och möjlighet till att skapa sitt alldeles egna drömhus. I detta kedjehus har du möjlighet att skapa något helt unikt där du får möjlighet att välja vilka materialtillval och utrustning som du önskar. Huset har nytt tak från 2017 vilket är en stor kostnad som redan är utförd. Till huset finns det ett garage med plats för en bil samt gott om förvaring och utrymme för att snickra eller utöva annan hobby. Fiber är betalt och indraget i huset.

Fastighetens tomtareal är om 375,2 m² med en trädgårdstomt på baksidan som vetter mot sydost med sol på morgon och större delen under dagen. Kedjehusets bo area är om 122 men på övervåningen har kattvindarna öppnats upp för att få fram en större golvyta i rummen. Biarea om 73 m².

Valsätra är ett lugnt och idylliskt område med promenadavstånd till grundskola, förskolor och idrottsanläggningar, både fotbollsplaner och ishall. Här bor ni med närhet till flera mataffärer och även Gottsunda centrum med all tänkbar service i form av apotek, post, bibliotek, affärer, systembolag, restauranger, badhus och vårdcentral. Kort avstånd till busshållplats med flera bussförbindelser till City, Uppsala Science Park och Ultuna. För den som tar cykeln finns fina cykelvägar som leder in till centrala Uppsala. I närheten ligger även Hågadalen, vandringsleden Gula stigen, hela Sunnerstaåsens friluftsområde med slalombacke och elljusspår samt bad- och båtplatser vid Lyssnarängen.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala