Kommande

Vångsta 73

Vångsta, Västerås kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
166 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
2 400 m²
Byggår
2011
Driftkostnad
40 709 kr/år
Kommande

- Tidstypisk gårdsidyll 5 min bilfärd från Västerås
- Nybyggt Attefallshus med bastu, relax och sovloft.
- Garagebyggnad utöver det vanliga
- Naturskön omgivning
- Låg energiförbrukning

Nu finns chansen att förvärva denna natursköna gårdsidyll med representativt boningshus(byggår 2011) om 166 kvm, stort varmbonat garage om 90 kvm som även innefattar en kontorsdel/gästrum med wc samt förrådsdel (delvis inrett med hundburar) och sist men inte minst ett nybyggt Attefallshus med bastu/dusch, relax och sovloft.

I huset möts ni av optimala boytor med genomgående fräscha och smakfulla ytskikt samt gott om ljusinsläpp. Planlösningen på entréplanet består still största del av stora sociala ytor fördelat på kök och vardagsrum med gott om plats för den stora familjen. Härifrån nås även den stora altanen som sträcker sig längs hela huset och bjuder på spektakulära vyer. Utöver detta återfinns fyra välplanerade sovrum, ytterligare ett allrum på övervåningen, en rymlig walk-in-closet, två fräscha badrum med dusch respektive badkar samt en praktisk tvättstuga/groventré.
Här bor du med svårslaget läge med en generös trädgårdstomt om 2400 kvm som övergår i öppna fält i syd/väst och som i nordost omges av skyddande skog. Här bor du ostört med några få grannar, endast en kort bilfärd in till Västerås centrum.

Söker du livskvalité utöver det vanliga är detta något för dig! Missa inte en chans som sällan erbjuds och anmäl dig till visningen.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Anna Nilsson

Notar
Mäklare Anna Nilsson, Notar
0706-21 90 91
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.