Trädgårdsvägen 2

Vansbro, Vansbro kommun Se på karta

850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
203 m²
Biarea
74 m²
Tomtarea
950 m²
Byggår
1942
Driftkostnad
67 388 kr/år

Varmt välkomna till trädgårdsvägen 2! En rymlig familjevilla om hela 3 plan som ligger på bekvämt gångavstånd från centrala Vansbro i mycket omtyckta Saltvik.

Det maffiga vita huset på hela 3 våningar om 6 rok med källare är fördelat på hall med trapphus, ett trivsamt kök, ett stort och hemtrevligt allrum kombinerat med matrum samt ett badrum renoverat kring 2016-2017. 2a och 3e plan är smart fördelade på möblerbara hallutrymmen, en liten separat wc samt husets 5 sovrum.

Villans tak är beklätt med ett vackert äldre falsat plåttak, är uppvärmt med bergvärme sedan 2008 där pumpen är utbytt ca 2016. Andra större renoveringar är utförda såsom nya VA stammar i huset och även ut till brunnen vid badrumsrenoveringen, köket blev ombyggt och renoverat ca 2012, ytskikt i de flesta boytorna är även dessa nya sedan 2012 och framåt och hel del markarbete är utfört med ex en fixad parkeringsplats, uppfräschad entré samt ett trevligt soldäck. I källarplan som nås utifrån finns pannrum och förråd.

I området Saltvik bor man nära förskola och vårdcentral, fina omgivningar runt Vansbro kyrka och med närhet till västerdalälven med gångavstånd in till centrum. Här startar även det rikskända loppet Vansbrosimningen bara några hundra meter bort!

Besiktning är utförd och protokoll kommer att skickas ut inför planerade visningar. Här finns även en digital visning inspelad och kan skickas till den som önskar!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

Kontakta mäklaren

Moa Lindström Skogman

Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
Mäklare Moa Lindström Skogman, Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
073-085 88 38

Visningstider

  • 14
    aug
    Imorgon kl. 10:00–10:30
    Anmälan krävs. Fyll i anmälan direkt via hemsidan eller kontrakta ansvarig mäklare, välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas