Tistronvägen 3

Vårdsätra, Uppsala Se på karta

12 000 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
173 m²
Tomtarea
1 490 m²
Byggår
2001
Driftkostnad
44 167 kr/år
Antal besök
22 506
Dagar på Hemnet
27

Med ett fantastiskt läge, både lugnt och skyddat, och med vacker utsikt mot Vårdsätravik finner du denna unika fastighet från 2001. Detta hem är till för dig som bara vill kunna flytta in och direkt känna behag av lyx och ro i din tillvaro. Här ges sociala sällskapsytor för stora middagsbjudningar, värmande kakelugn, inglasad veranda samt en njutbar och insynsskyddad uteplats i soligt läge, med både pool och spabad. Här kan du blicka ut mot vattnet som du når med endast ett par minuters promenad.

Husets arkitektur är inspirerad av äldre karaktär interiört såväl som exteriört men också med många moderna inslag. En takhöjd om 2,65 meter på entréplanet och många stora fönster ger en härlig känsla av ljus och rymd. Entréplan välkomnar dig med en luftig hall, smakfullt kök med matplats i det charmiga burspråket, tilltalande vardagsrum med utgång till den inglasade verandan, sovrum/kontor, badrum samt tvättstuga med groventré. Övre plan ger ett rymligt allrum med utgång till balkong med vacker utsikt mot vattnet, tre rymliga sovrum varav det ena med klädkammare samt stort badrum med bastu och relax i det rundade burspråket.

Gläds av en solig och lättskött trädgårdstomt, delvis naturtomt, om 1 490 kvm omgiven av vackra växter, stenläggningar och grusgångar. Tomten har en insynsskyddad baksida och erbjuder även fria gräsytor som barnen kan springa och leka på. Pooldäcket är integrerat med huset och markiser finns för de soliga dagarna. Vidare finns flaggstång för högtidliga dagar, uppvärmt dubbelgarage samt friggebod. Fastigheten är fiberansluten och har låg uppvärmningskostnad tack vare bergvärme.

Njut av fridfulla Vårdsätra skogs alla stigar, strandpromenaden längs hela Vårdsätraviken och vidare längs Hågaån till Lurbo bro, bad vid Lyssnaängen samt båtlivet vid Skarholmen. Bli medlem hos Vårdsätra Villaägareförening U.P.A. och ställ dig i kö för båtplats vid bryggan rakt ner från fastigheten. Närmsta busshållplats med täta turer (linje11) finner du på bekvämt avstånd från huset. I närliggande Sunnersta finns bl.a. skola F-5, flera förskolor, roliga lekplatser för de yngre samt affär. Vintertid erbjuds långfärdsskridskoåkning, skidspår och slalombacke.

Varmt välkommen att boka dig för visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala