Winges väg 12

Värmdö Fågelbro, Värmdö Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
200 m²
Tomtarea
595 m²
Byggår
1993

På Winges Väg 12, inte långt från Fågelbro Golf och Fågelbro Stall finner ni denna trivsamma villa om ca 200 kvadratmeter.

Huset som uppfördes år 1993 har kontinuerligt underhållits och renoverats och är i gott skick. Interiört bjuds ni på stora öppna sällskapsytor, ett nyligen renoverat fullutrustat kök, upp till 5 sovrum, 2 badrum samt riklig förvaring i garderober och klädkammare. Den maskinella utrustningen är genomgående av hög klass och bostaden har försetts med de senaste tekniska lösningarna. Runt huset finns stora altaner som bjuder på sol från morgon till kväll. Här ges plats för sittgrupper, växter, grill och umgänge. Den som önskar bör med enkla medel även kunna bygga pool. Utöver huvudbyggnaden finns även en carport med tillhörande förråd.

På husets västra sida finns plana gräsytor för lek och vid tomtgränsen väntar en allmänning som tar er ner genom kohagarna till Norrviken som är känd för sitt fina gädd- och abborrfiske. Vintertid är den perfekt för skridskoåkning.

På några minuters promenad finns Fågelbro Golf & Country Club (www.fagelbrogolf.se) med högklassig golf, men även tennisbanor, pedeltennis, squash, gym och pool. Fågelbro Krog (www.fagelbrokrog.se) serverar utmärkt mat och vid halfway house hittar ni god frukost och Värmdös sannolikt allra godaste morgonkaffe. Fågelbro Stall har nyligen genomgått en totalrenovering/utbyggnad och anses vara en av Sveriges allra bästa anläggningar. Sommartid erbjuds såväl rid-, golf- och tennisläger för barn i alla åldrar.

Båtplatser går normalt att hyra i närområdet och härifrån kan ni enkelt nå många av skärgårdens pärlor.

Kommunikationerna till stan är täta från hållplats Fågelbrovägen eller Strömma Kanal och turen till slussen tar ca 40 minuter. På Värmdö finns ett flertal populära skolor och förskolor, för närmare information gå in på www.varmdo.se.

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR PRIVAT VISNING!

Läs mer hos mäklaren
Notar