Norra Evlinge gårdsväg 9

Evlinge, Värmdö Karta & restider

4 990 000 kr
Villaicon_villa_inactive

Svensk Fastighetsförmedling ger er nu möjlighet att förvärva detta vackra lantliga läge med utsikt över hästhagar och ängar. Här bor du lagom enskilt i hus byggt i början av förra sekelskiftet med snickarglädje och syrén. Till fastigheten hör även 50 % andel i strandskifte med stor sjöstuga där du kan förtöja din båt vid altanen som går ut över vattnet. Vid strandskiftet finns även en stor och fin gräsmatta som varvas med härligt flata hällar ner mot havet.
Ps. Vi har även grannhuset till salu, det är ett likadant hus och äger den andra andelen i strandskiftet. Så om ni är två familjer som letat ett gemensamt läge så har detta Läge många plus...

Sjöstugan i sig är ett helt fantastiskt ställe. Ni som är framtida köpare får själva dra upp regler hur ni vill nyttja det. Om man vill så går det enkelt att dela av med en skiljevägg i mitten. Man får då en del där det finns braskamin och toalettrum. Den andra delen får utgång till bryggan och ett enkelt kök. Båda delarna får eget loft.
Men om man nu inte delar upp det så har ni ett underbart ställe med härliga ytor. Sovplatser är perfekt att ha på loftet och sommarkvällarna tillbringas med att titta på tv framför brasan medans vågorna kluckar mot stenarna under bryggan utanför dörren. På morgonen sitter man i dörröppningen och tittar ut över morgonsolen med en kopp nymalet kaffe i handen...skärgården när den är som bäst!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
100 m²
Biarea
27 m²
Tomtarea
3 741 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
24 825 kr/år
Byggår
1923
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Norra Evlinge gårdsväg 9 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 990 000 kr
Driftkostnad
24 825 kr/år

Statistik

8 890
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 60 dagar sedan, den 28 april 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips