Elofshällsvägen 2B

Värmdövik, Värmdö Karta & restider

7 975 000 kr

8 500 000 kr -6%

VillaVilla

Vacker välbyggd familjevilla med mycket bra planlösning, hög standard och påkostade detaljer så som platsbyggt kök, infälld belysning i fönsterkarmarna och platsbyggda garderober. Många och stora fönster, där de flesta rummen har fönster i minst två väderstreck. Väl tilltagen takhöjd och öppna sociala ytor på båda plan skapar rymd och rummen är lättmöblerade. Genomgående enhetliga och smakfullt neutrala material och färgsättningar gör att huset har optimalt utgångspunkt för att kunna anpassas till den enskildas smak och tycke med färg och form på möbler och textilier.

I entrén på nedre plan möts du av en ljus, öppen och välkomnande trapphall med fönsterpartier på båda sidor om entrédörren. Härifrån nås sovrummet på detta plan, badrum, tvättstuga med groventré och det stora härliga allrummet som innehåller både kök, matplats i burspråk och soffhörna. Utgång till altanen finns från både kök-och vardagsrumsdelen.

På övre plan har du ett stort allrum, centralt placerat som navet i mitten av huset samt tre sovrum och ett stort badrum. Utgång till balkongen från både föräldrasovrummet och från allrummet.

Huset ligger i ett mysigt område där den yttre färgsättningen med rött och vitt är lik för flertalet hus och det skapas en fin harmoni med Bullerbykänsla. Villan ligger på en lugn återvändsgata, i ett centralt område med omedelbar närhet till buss och skolor.
Välkommen hem.

Läs mer hos mäklaren Säljkollen: sidan för dig som säljare
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
184,5 m²
Tomtarea
1 138 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
32 995 kr/år
Byggår
2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Elofshällsvägen 2B och skaffa lånelöfte nu.

Pris
7 975 000 kr
Driftkostnad
32 995 kr/år

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

3 956
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 31 dagar sedan, den 21 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips