Grävlingsstigen 14

Värmdövik, Värmdö kommun Se på karta

7 985 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
175 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
2 207 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
58 823 kr/år

Två villor och garage! Den första är en rymlig villa i två plan om ca 190 kvm sen finns ytterligare en villa om ca 105 kvm där ungefär hälften är en fullutrustad lägenhet och den andra hälften är garage och verkstad. Här finns verkligen fina uthyrningsmöjligheter för lägenheten och utrymmen för den egna företagaren i verkstaden/garaget. Fastigheten har ett mycket bra och soligt läge området med bekvämt gångavstånd till goda kommunikationer, badsjö och natur. Man har även erlagt grundavgiften för båtplats i Herrviken som kan överlåtas på ny ägare.

Båda byggnaderna har bergvärme vilket ger en låg drift, detta och eventuella intäktsmöjligheter gör detta till ett ställe med låga boendekostnader.

Det stora och välvårdade huset har fyra sovrum, rymligt sällskapskök och ett enormt vardagsrum med braskamin som värmer både kropp och själ. Utgång från och vardagsrum till den mysiga altanen med kvällssol.
Den andra villan om ca 105 kvm innehåller till ca hälften en lägenhet om tre rum och kök samt ett par uteplatser och den andra hälften är ett rymligt garage med stor port och högt i tak.
Välkommen till denna fastighet med möjligheter utöver det vanliga och dess fina tomt med ett centralt och praktiskt läge nära hav och natur.

Läs mer hos mäklaren
Bovida Fastighetsbyrå KB

Kontakta mäklaren

Michel Adeheimer

Bovida Fastighetsbyrå KB
Mäklare Michel Adeheimer, Bovida Fastighetsbyrå KB
0707 99 29 99

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.