Varola Björkudden 1

Varola, Skövde kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
172 m²
Biarea
104 m²
Tomtarea
1 132 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1956
Energiklass
C
Driftkostnad
23 513 kr/år

15 minuter sydost om Skövdes myller går vägen ut mot Varola som passerar gårdar, åkrar och mindre samhällen. Trots närheten till Skövdes centrum blir detta ett alldeles perfekt avstånd för den som vill ha en lantlig känsla med naturen nära till hands.

Framme vid Varola Björkudden 1 står en ståtlig putsad villa på en gedigen hörntomt med vackra fruktträd inramade av ett nyligen ditsatt staket. Här finns det gott om utrymme för lekande barn att härja i trädgården med föräldrars uppsikt från altanen på baksidan.

Väl inne blir ytorna öppna och ljusinsläppet ett faktum. Praktisk hall med förvaringsmöjligheter där trappen upp till övervåningen finns rakt fram innan ingången till vardagsrummet. Vidare in i bostaden finns ett större vardagsrum med massiva fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp samt utgång till den överbyggda altanen. Här erbjuds gott om plats för valfri möblering av soffgrupp med eldstaden belägen vid ingången till matsalen . Vidare i direkt anslutning till vardagsrummet finns en matsalsdel precis vid det öppna köket. Ett perfekt socialt utrymme för familj och gäster att samlas när middag tillagas precis intill.

På övre plan finns ett allrum, tre väl tilltagna sovrum, ett badrum samt trappen upp till vinden. Ett perfekt utrymme att renovera i framtiden och nyttja till vad man vill.

Vargkulans förskola ligger 240 meter från huset vilket är klockrent avstånd för familjen. Här finns även en fotbollsplan där många härliga dagar kan spenderas i soligt väder.
Tar ni istället cykeln en kort sväng finns det även en blåbärsskog med härlig grillplats att nyttja.

Här kommer familjen verkligen att trivas, anmäl ditt intresse redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Skövde

Kontakta mäklaren

Amanda Eek

Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Mäklare Amanda Eek, Svensk Fastighetsförmedling Skövde
+46709476180