Vassbo 42

Vassbo, Falu kommun Se på karta

6 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
409 m²
Biarea
33 m²
Tomtarea
3 540 m²
Byggår
1892
Driftkostnad
44 261 kr/år

Denna magnifika villa som en gång varit Vassbos skola finns nu till salu. Läget är mycket attraktivt och naturnära. En perfekt möjlighet för dig som uppskattar natur och lantlig idyll men samtidigt vill bo med närhet till Falun, Borlänge och ha perfekt pendlingsläge vidare söderut mot Stockholm.

Denna unika fastighet anno 1892 ligger vackert inbäddat i naturen. Interiören är smakfull och har plats för den stora familjen, många gäster och här finns även möjlighet att bedriva verksamhet. Den härliga takhöjden, det generösa ljusinsläppet och de vackra fönstren ger en fantastisk känsla. Väldisponerad bostad där det i entréplan erbjuds en stor sal om hela 175 kvm. Denna väl tilltagna yta är perfekt att nyttja för t.ex egen verksamhet, låt fantasin flöda. Här finns möjlighet för alla tänkbara sammankomster; yogastudio, möteslokal eller varför inte en konstnärsateljé. Här finns även fullt utrustat kök, wc och extrarum.
På övervåningen finns kök för familjen, tre sovrum, badrum och ett vackert vardagsrum. Den praktiska och trevliga planlösningen möjliggör för den som önskar att driva verksamhet på entréplan och samtidigt ha den privata bostaden avskilt på övervåningen.
Läget erbjuder mysig fritid för hela familjen året om med promenadavstånd till sjön Lilla Aspan där det finns gemensam strand. Promenera runt Vassbo Herrgård med dess många fruktträd. En kort biltur tar dig till den populära golfbanan i Dalsjö och inom 20 minuter når du Romme Alpin som erbjuder förstklassig skidåkning.

Villan är besiktigad och säljaren tecknar vår trygga dolda-fel försäkring.

- Välkommen med din visningsbokning! -

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borlänge

Kontakta mäklaren

Jenny Lorenz

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borlänge
Mäklare Jenny Lorenz, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borlänge
070-782 93 29

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.