Gudhemsgatan 21

Västermalm, Skövde kommun Se på karta

5 995 000 kr

6 795 000 kr -12 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
173 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
945 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1947
Driftkostnad
57 873 kr/år

Som taget ur ett inredningsmagsasin med sina jordnära färger och en känsla utöver det vanliga finns nu denna 40-tals villa till salu. Här har säljarna renoverat varsamt och behållit känslan av 40-tal men i modern tappning. Genom hela huset strömmar ljuset in genom de spröjsade, kopplade fönstren och de vitoljade trägolven ger hemmet extra värme. Med sina 173 kvm boyta ges plats för hela fyra stora sovrum och fina sociala ytor. Köket är en dröm att laga mat i och i matsalen samlas hela familjen runt matbordet. Även källaren är genomtänkt och renoverad med sin relaxavdelning.

Stora och kostsamma renoveringar är gjorda som bland annat takbyte, dränering, fasad och el. Huset värms bekvämt och effektivt upp via jordvärme. Så sent som 2022 färdigställdes trädgården med en uteplats med pergola för ljumna sommarkvällar och ett trädäck med plats för både loungehäng och solsängar. Även garagenedfarten har breddats och gjorts om.

Mer centralt villakvarter är svårt att hitta i Skövde och här bor ni tryggt på en lummig gata där väldigt lite bilar kör förbi. Det är även enkelt att låta bilen stå då ni har gång och cykelavstånd till stadens utbud så som matbutiker, shopping och restauranger.

Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Skövde

Kontakta mäklaren

Victor Khamo

Fastighetsbyrån Skövde
Mäklare Victor Khamo, Fastighetsbyrån Skövde
076-116 44 84

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.