Nornornas väg 39A

Västra Gärde, Karlskrona Se på karta

4 100 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
164 m²
Tomtarea
493 m²
Byggår
2018
Driftkostnad
37 475 kr/år

Välkommen till Nornornas väg 39A!

En rymlig och hemtrevlig villa med smakfulla tidlösa färger & materialval samt en tydlig uppdelning i ett socialt entréplan med öppen planlösning innehållandes stilrent & modernt vitt Vedum-kök med vitvaror från Bosch, stor matplats, vardagsrum med mysig braskamin samt två utgångar till tomten i söder/väster. På entréplan finner ni även föräldrasovrum, helkaklat badrum/wc med golvvärme och tvättstuga/groventré. Övervåningen är en mer privat familjeavdelning med allrum, helkaklat badrum/wc med golvvärme och tre sovrum varav två större. För familjen med behov av ytterligare ett sovrum kan vardagsrummet delas av till ett femte sovrum.

Ett nybyggt hus 2018, med inflyttning i februari 2019 - här bor ni bekymmersfritt de kommande åren, bara för er att flytta in utan att tänka på en massa byggstök! Låg drift, fn under 10 000 kwh för uppvärmning, hushållsel & varmvattenberedning samt utan fastighetsavgift de kommande 14 åren ger en bra boendekostnad. Fri baksida mot skogsparti med gång/cykelbana. Tomten är grovplanerad och marksten för uppfarten ingår. Carport med bakomliggande förråd. Fiber är indraget i huset.

I populära Västra Gärde, beläget mellan de mer kända områdena Spandelstorp & Hässlegården/Bastasjö, finner ni detta nybyggda område. På det barnvänliga läget har ni inom gång/cykelavstånd buss, flera förskolor, skola, ICA-affär, vacker natur med motionsslingor och närhet till expansiva Lyckeby med all tänkbar service. 9 km in till city med snabb bilfärd eller varför inte vardagsmotion med cykel!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Karlskrona