Gärdesvägen 4B

Västra Jakobsberg, Järfälla kommun Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
138 m²
Tomtarea
633 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2003
Driftkostnad
49 812 kr/år

Enplanshus på eftersökt adress i ett av Jakobsbergs lugnaste områden. Här bor du granne med naturen och Mälaren men har samtidigt nära till bra förskolor, skolor, kommunikationer och affärer. Egenskaper som gjorda för såväl senior som junior.

Ett välplanerat hus med stort kök, öppna sociala ytor med härlig rymd från ryggåstaket och stora glaspartier mot baksidans trädgård. Flexibel planlösning med möjlighet till ytterligare sovrum i allrummet. Rejäl tvättstuga med groventré. Gäst-wc samt stort helkaklat badrum.

Asfalterad uppfart för flera bilar samt påkostad stenläggning vid entré och uteplats i söderläge på framsidan. Praktiskt förråd för till exempelvis cyklar. Fantastisk baksida med trall under en stor vacker ek som erbjuder skugga under årets varma dagar. Här finns även ett inbyggt spabad och fina stensättningar och ytterligare trall för utemöbler. Även baksidans trall har bra solläge då solen i söder står högt över hustaket.

Bussen på Kärrvägen/Nyårsvägen går 2 ggr/ h, eller ta en promenad till Jakobsberg station. Vid kärrvägen finns också restaurang och en populär pizzeria. Vid Görveln finns en prisbelönt restaurang och hotell, grönområden samt flera badplatser i Mälaren.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Järfälla

Kontakta mäklaren

Per Andersson

Fastighetsbyrån Järfälla
Mäklare Per Andersson, Fastighetsbyrån Järfälla
0735064024

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas