Toppvägen 22B

Västra Jakobsberg, Järfälla Se på karta

6 990 000 kr

7 490 000 kr -7%
Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
171 m²
Biarea
37 m²
Tomtarea
839 m²
Byggår
2014
Driftkostnad
30 823 kr/år

Föreställ er att ni vaknar på morgonkvisten och kliver ut i ljuset på en uteplats i högt och insynsskyddat läge med västra Jakobsbergs bästa utsikt. Fantasin kan bli verklighet i detta fantastiska hus som stod färdigt så sent som 2014. Här, i trädgården möter granit vit betong och skapar en känsla som vi annars behöver resa till Medelhavet för att finna.

Innanför dörren väntar en ljus och välkomnande hall som öppnar upp sig mot husets självklara medelpunkt, ett kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning som rymmer långt fler än bara dem som bor här. Härifrån tar ni er även ut till den solbadande terrassen i härligt västerläge.
Entréplanet bjuder även på tre välplanerade sovrum samt ett stort duschrum.
En trappa ned hittar ni stora ytor som enkelt kan omdisponeras efter familjens skiftande behov. Idag finns här ett separat kontor med wc, ett rymligt allrum, en kokvrå, en möblerbar hall, en väl tilltagen tvättstuga samt ett vackert inrett badrum med spakänsla.
Huset är förberett för att med enkla medel bygga om delar av nedre plan till en eller två uthyrningsdelar.
Ett mycket energisnålt hus med dubbla uppvärmningssystem för att nå så låga månadskostnader som möjligt. Vattenburen skön golvvärme i hela huset.

Att älska sitt hem handlar om att trivas, i varje liten vrå från utsidan till insidan. Att vakna på morgonen med känslan av att här vill jag bo länge, här vill jag att min familj ska växa och skapa minnen tillsammans.

Den känslan finner ni här på Toppvägens högsta kulle mitt i västra Jakobsbergs lummiga och populära villakvarter.
En nästintill nybyggd pärla i ivrig väntan på en familj med smak för det goda. Är det ni?

Vi ser fram emot att ses på visningen, hjärtligt välkomna!

Här bor ni nära skolor, förskolor och affärer. Endast en kort biltur bort finner ni även E18, IKEA samt Stockholm Quality Outlet.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Järfälla