Kommande

Schwerinvägen 9

Växjö, Växjö kommun Se på karta

5 600 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
167 m²
Tomtarea
676 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2004
Driftkostnad
44 845 kr/år
Kommande

Varmt välkomna till Schwerinvägen 9 och denna rymliga bostad med plast för både vänner och familj!
Huset på sina 167 kvadratmeter är perfekt för den stora familjen men även er med behov av hemma-kontor. Stora rymliga umgängesytor som vävs samman med stora fönster och rikligt ljusinsläpp ger en ljus och öppen känsla i hela bostaden. Hallen möter oss med klinkergolv och det rymliga helkaklade badrummet med bastu i anslutning. Sedan följer tvättstuga/groventré med tvättmöjligheter och goda förvaringsytor, tre rymliga sovrum för att sedan öppna upp mot vardagsrummet och matplats med utgång till trallgolvet och den separerade loungen utanför. Centrerat i vardagsrummet finner vi kaminen som ger värme och förhöjer mys-känslan kyliga höstkvällar. Vidare följer köksdelen som gör varje matlagningsintresserad lycklig, stora arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter med nya vitvaror och bänkskiva i granit. På övre plan erbjuds idag ytterligare ett helkaklat badrum, detta med badkar. Vidare följer stort allrum, ytterligare ett sovrum samt stor klädkammare för förvaring.

På Schwerinvägen 9 bor ni med skogen som granne i ett lugn och barnvänligt område med närhet till både matbutiker, apotek, kollektiva förbindelser till såväl Växjö stadskärna som orter utanför. Dessutom finns skola och förskola ett stenkast bort och på sommarhalvåret nås både Helgasjön och Toftasjön en kort promenad bort. Sandsbro är ett populärt bostadsområden i Växjö där stort utbud för både barn och vuxna erbjuds. För de tränings och sportintresserade finns Padelbanor, gym, fotbollsplaner och Glasriktets golfklubb inom nära avstånd.

Bostaden drivs energisnålt med en drift på ca 7000kWh/ år. Golvvärme med separat reglering för varje rum erbjuds vilket underlättar kontrollen för husets förbrukning. Kompletterade värme kan också erbjudas via luftvärmepump och den centrerade kaminen i vardagsrummet.

Varmt välkomna att anmäla er till visning!
// Emma Ragnerby

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Partner Växjö

Kontakta mäklaren

Emma Ragnerby

Svensk Fastighetsförmedling Partner Växjö
Mäklare Emma Ragnerby, Svensk Fastighetsförmedling Partner Växjö
+46728541471

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.