Lingonvägen 10

Vaxmora, Sollentuna Se på karta
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
114 m²
Biarea
114 m²
Tomtarea
654 m²
Byggår
1978
Driftkostnad
41 664 kr/år

Välkommen till denna rymliga villa om 228 kvm med källare. Ett lugnt läge i fina Vaxmora med närhet till natur och barnomsorg. Baksidan på huset ligger insynsskyddad med växtlighet och en vacker berghäll.
Väl inne på entréplanet finner ni en öppen planlösning med vardagsrum och rymligt kök samt tre sovrum. Mitt emot entrén och hallen ligger badrummet och till höger ett separat wc för gäster.

Optimal källarplan som erbjuder ett stort allrum med öppen spis samt ett biorum. Här finns även tvättstuga och dusch med bastu, ett förråd, matkällare och ett extra wc samt ett hobbyrum med egen ingång från gaveln på huset. För dig som vill göra en uthyrningsdel av denna del av huset finns det stor potential att ordna en mindre lägenhet. Se förslag på alternativ planlösning.

Huset har ett generellt renoveringsbehov, helt enkelt ett perfekt hus för dig och din familj som vill skapa och forma efter egen stil och smak. Grunden är omdränerad 2005 så potentiellt ligger mycket av underhållet inomhus.

För den aktiva familjen finns gott om möjligheter till rekreation, träning och strövtåg i naturen. Törnskogen är ett av Sollentunas tre stora naturreservat, där Vaxmora Torp är ett populärt mål för skogspromenaden. Kring Edsviken finns även flera fina badplatser och båtklubbar. På vintern finns möjlighet att åka skridskor på både Norrviken och Edsvikens plogade banor. Vill man åka skidor tar man sig på ca fem minuter till Väsjöbacken som även har flera motionsspår. Med bil eller cykel tar du dig till Rösjöområdet med badplats och camping vid Rösjön. På andra sidan E4:an finns enorma naturområden på Järvafältet med fina naturområden och motionsmöjligheter.

Varmt välkomna på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna