Kommande

Gryttby 214

Vendel, Tierp Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
95 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
2 544 m²
Byggår
1945
Driftkostnad
35 705 kr/år
Kommande

På en adress med lantligt läge och goda pendlingsmöjligheter ligger detta omsorgsfullt renoverade suterränghus uppfört på en stor tomt med bra läge och vacker utsikt över omgivande jordbrukslandskap.

Huset är uppfört i mitten av 1940-talet och har en stilfull arkitektur exteriört kombinerat med en bra planlösning med mängder av fördelar och många sovrum. Omfattande renovering med en lång lista av påkostade åtgärder som inkluderar grund, tak, fasadpanel, elsystem och vattenburen golvvärme i samtliga plan. Bergvärme ger låga driftskostnader. Fiber är indraget och därmed är förutsättningarna för hemmajobb bra även sett till planlösningens disposition med plats för tänkbara kontorsrum.

Här finns också en uppvuxen trädgård med bland annat fruktträd, hallonbuskar och rabarber. Fastigheten rymmer utöver detta också garage med förråd, växthus och lekstuga. Läget och närområdet erbjuder en stillsam levnadsmiljö med praktiskt närhet till skola, förskola och ett aktivt föreningsliv men också goda pendlarmöjligheter och matbutik på bekvämt bilavstånd 10 minuter från bostaden.

Varmt välkommen att höra av dig redan idag för möjlighet till info om eventuella förhandsvisningar eller förhandsbud.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Uppsala

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.