Kimsgatan 6

Viken, Höganäs kommun Se på karta

3 395 000 kr

3 745 000 kr -9 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
120 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Förening
BRF Vikens Kvarn
Om föreningen
Avgift
6 840 kr/mån
Driftkostnad
30 360 kr/år

Ta chansen!!

Vill ni, som många andra, ha en sprillans ny friliggande villa, med bekvämt avstånd till allt ni behöver i vardagen och med cykelavstånd till havet.

Då har vi nu förmånen att förmedla en av dessa fantastiska villor i Brf Vikens Kvarn. Dessa 23 nyproducerade villor ligger i det nybyggda och familjevänliga kvarteret Vikens Trädgårdsstad. Små gator med begränsad biltrafik, vilket ger en perfekt möjlighet för barnen att leka i området. Området är under uppbyggnad med fin bebyggelse.

Kimsgatan 6, ett sprillans nytt och snyggt arkitektritat hus av välrenommerade arkitektfirman Waldemarson Arkitekter. Här har man valt en tilltalande exteriör som i kombination med en noga utvald interiör skapar en långvarig och stilren harmoni. Huset är i två plan som fördelar sig på 120kvm.

På entréplan välkomnas man in i en praktisk hall med plats för avhängning och förvaring. Vidare in nås en optimal planlösning, där entréplanet står för det sociala. Här har man en öppen planlösning mellan matplats, kök och vardagsrum. Härligt ljusinsläpp i vardagsrummet från vilket ni når bostadens trädgård. På entréplanet finns ett badrum med tvättavdelning. Trappan leder er upp till övre plan. Här slås man direkt av rymden som skapats genom att man har öppnat upp i nock. På detta mer privata plan finns idag fyra sovrum, allrum och ett badrum med badkar.

Varje hus har en egen uppfart med plats för en till två bilar.

Här är det lätt att trivas för både liten och stor!

I Viken bor ni med närhet till skola, förskola, service, kommunikation, fina grönområden och havet.

Tveka inte att slå mig en pling för mer information eller besök Brf VIkens Kvarns hemsida!!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Kontakta mäklaren

Eema Jakus Strand

Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
Mäklare Eema Jakus Strand, Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
070-4064828