Boarpsvägen 36

Vinslöv, Hässleholms kommun Se på karta

1 795 000 kr

1 995 000 kr -10 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
127 m²
Biarea
85 m²
Tomtarea
1 598 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1945
Energiklass
B
Driftkostnad
27 907 kr/år

På ett otroligt naturskönt läge i utkanten av Vinslöv hittar vi detta charmiga huset med oerhört låga driftkostnader. Ett läge med fina promenadstråk bland annat runt Vinslövssjön dit du tar dig på bara ett par minuter.
Fastigheten består av en rymlig trädgårdstomt, ett friliggande garage med gott om utrymme samt bostadshus med 3 sovrum och bra sociala ytor att umgås på.
En rymlig uppfart med plats för flera bilar och i det uppmurade garaget finns utrymme för både parkering av bil och förvaring/verkstad.

Bostadshuset har genomgått en del stora förbättringar de senaste åren med nytt godkänt avlopp och en energieffektiv luft/vattenvärmepump. Nu får du en fantastisk möjlighet att ta över ett hus där du kan välja själv om du vill börja renovera eller vill flytta direkt in och bo bra.

Precis andra sidan sjön ligger Vinslövs friluftsbad med bassänger som passar hela familjen. I Vinslöv finns även järnvägsstationen som tar dig till Kristianstad eller Hässleholm och här finns även förskolor och skola F-9.

Varmt välkommen att boka in dig på visning

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm

Kontakta mäklaren

Daniel Flygare

Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
Mäklare Daniel Flygare, Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
+46708128935