Södertorg 2G

Visby, Gotlands kommun Se på karta

12 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
126 m²
Biarea
65 m²
Tomtarea
202 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
40 141 kr/år

Fastighet med ett eftertraktat läge i Visbys innerstads mest populära kvarter. Bostaden har bästa gavelläge med havsutsikt och en privat och avskild trädgård. Dessutom har man en egen parkering och en stor trädgård på en samfälld mark. Den mysiga trädgården är som en grönskande oas i den annars centrala stadskärnan med lekplats och stora gräsytor som vetter mot ringmuren.

Bostaden är fördelad i tre plan med ingång både från innergården och mot gatan. Våningsplanet längst ner är i suterräng vilket ger bra ljusinsläpp och en större boyta. Här finns både sovrum, verkstadsdel, badrum och gott om förvaringsutrymme. I markplan hittar man husets sociala ytor såsom ett stort och ljust kök med fönster mot innergården. Ett stort vardagsrum med utsikt både över torget och havet med utgång till trädgården. Vardagsrummet kan också delas av för ytterligare ett sovrum. På övervåningen finns tre rymliga sovrum, badrum och en stor klädkammare. Här finns också uppgång till vindsvåningen.

Här bor man med ett fantastiskt läge ca 300 m till havet med närhet till Innerstadens stora serviceutbud såsom butiker, restauranger och dessutom har man en välsorterad mataffär strax utanför söderport.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

Kontakta mäklaren

Therese Hedberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
Mäklare Therese Hedberg , Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
0707-442765