Nyproduktion

Årtaslingan 1 (Villa 55)

Wijk Oppgård Trädgårdsstad, Upplands Väsby kommun Se på karta

7 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
149 m²
Tomtarea
474 m²
Nyproduktion

Villorna ligger placerade runt en kringbyggd gräsplan och är vackert inramade av den gamla äppellunden och mindre skogsdungar. På entréplan finns det stora sociala ytor med ett kök och vardagsrum som ligger i öppen planlösning och med stora fönster som tar in ljuset och naturen utanför. Det inbjudande köket i vinkel har en köksö med sittplats och kommer säkert bli en samlingspunkt för familjen. Precis intill köket finns matplatsen med dubbel takhöjd som ger en härlig rymdkänsla. Vardagsrumsdelen har gott om plats för soffa och umgänge och det finns möjlighet att välja till en braskamin som kan bidra med både värme och stämning. Från vardagsrummet når man uteplatsen och trädgården.

Entrén till huset är väl tilltagen och här finns en skjutdörrsgarderob som tar hand om ytterkläderna. I anslutning till hallen, och med egen ingång utifrån, finns en separat tvättstuga. På entréplan finns också ett sovrum samt ett badrum med dusch. En våning upp finns ytterligare tre bra sovrum med garderober i varje rum samt ännu ett badrum, detta med badkar. På övre plan finns också ett allrum med ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier och med öppet ned mot matplatsen. Ett perfekt rum när barnen har kompisar hemma eller när man är många i familjen. För den som har behov av fler rum finns möjlighet att välja ytterligare ett sovrum istället för att ha öppet mellan våningsplanen.

Tomten finplaneras med gräsmatta och buskar/häckar och det byggs en altan på husets baksida. I anslutning till altanen finns också ett förråd som kan förvara trädgårdsredskap och sparkcyklar mm. Vid sidan av huset finns plats att parkera två bilar.

I det natursköna området Wijk Oppgård växer en ny trädgårdsstad fram. Här planerar C4 Hus att uppföra ca 70 nya hus bestående av radhus, kedjehus och villor. De nya kvarteren ligger vackert omgivna av en gammal äppellund, öppna landskap och skog. Närområdet bjuder på många fina naturupplevelser, till exempel en löptur i det närliggande spåret, en utflykt till sjön Fysingen eller kanske en golfrunda på närbelägna Wäsby golf. Skola och förskola finns redan idag inom gångavstånd, och kommunen planerar att uppföra en ny skolbyggnad med idrottshall i området. Centrala Väsby ligger bara 10 minuter bort, och med bil eller pendel tar det ca 25 min till Stockholm. En fin plats att leva och bo, där barn kan växa upp i en inspirerande och trygg närmiljö.

C4 Hus bygger hus till andra som de själva vill bo och leva i, med stor omsorg om detaljer och kvalitet. Husen i Wijk Oppgårds Trädgårdsstad får en utformning som känns både klassisk och modern där former, färg och placering harmonierar fint med den omgivande naturen och miljön. Interiört har man skapat genomtänkta och välplanerade planlösningar med möjligheter att göra anpassningar efter den individuella familjens önskemål och drömmar.

Läs mer om hela projektet på www.erikolsson.se/wijk

HITTA HIT: Från Almungevägen, ta av mot Vikskolan (Viravägen). Innan man kommer fram till skolan går en ny väg upp till vänster i området, vid T-korsningen tar man vänster igen (Oppgårdsvägen) och då kommer man upp i C4 Hus projektområde för Wijk Oppgård Trädgårdsstad.
Det går bra att besöka området på egen hand för att titta på tomterna.

Läs mer om bostaden
Erik Olsson Nyproduktion

Kontakt

Lisa Forsblad Beckman

Erik Olsson Nyproduktion
076-893 12 14