Malmögatan 31

Wilson park, Helsingborgs kommun Se på karta

6 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
139 m²
Biarea
75 m²
Tomtarea
312 m²
Byggår
1898
Driftkostnad
37 994 kr/år

En synnerligen vacker sekelskiftesvilla som blivit totalrenoverad med varsam hand och känsla för detaljer. Med totalrenoverad menas verkligen att allt är gjort såväl utvändigt- som invändigt. Man har verkligen bevarat den gamla charmen och kombinerat denna perfekt med en praktiska lösningar. Huset erbjuder bland annat stora sällskapsytor, fyra rymliga sovrum och två extremt lyxiga badrum, ett på vardera plan. Dessutom finns en fungerande kakelugn!

Byggnadsåret ligger runt förra sekelskiftet och utvändigt är huset i stort sett intakt. Ett mycket ståtligt tegelmurat 1½-planshus med källare. Grå slätputsad sockel med lite ljusare putsad fasad. Svagt markerade våningsband, vackra hörnkedjor och rusticeringar kring fönster är vitputsade. Utsidan har nyligen genomgått en totalrenovering med bland annat nytt tak, fasaden har blivit lagad och målad, nya fönster och källaren har blivit dränerad. Invändigt har man på entréplan ett maffigt kök med stora matsal, ett vardagsrum, samt ett rymligt sovrum/allrum med fungerande kakelugn. Här finns även ett badrum med dubbel-dusch och golvvärme. En trappa upp finns tre sovrum, varav master bedroom har en drömsk känsla där man öppnat till nock och synliggjort takbjälkarna. Här finns även en walk-in-closet med möjlighet till arbetsplats och ett lyxigt badrum med badkar. Källaren erbjuder tvättstuga, verkstad och förvaringsytor. Tomten placeras i perfekt söderläge och omgärdas av vitmålat staket. Två stensatta uteplatser, varav en under tak samt uppfart med plats för två bilar.

På charmiga Wilson Park blandas bebyggelsen med många äldre och synnerligen spännande fastigheter från förra sekelskiftet. Här har man närhet till det mesta - livsmedelsbutiker, bageri, restauranger, skolor, idrottsanläggning och kommunikationsförbindelser. Centrum nås med 10-15 minuters promenadavstånd.

Ett hus som verkligen måste upplevas på plats. Varmt välkomna att boka visning!

Läs mer hos mäklaren
3etage Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Martin Persson

3etage Fastighetsmäklare
Mäklare Martin  Persson, 3etage Fastighetsmäklare
0735-179 338

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.