Östra Öskevik 230

Lindesbergs kommun Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7,5 rum
Boarea
240 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
1 053 m²
Byggår
1942
Driftkostnad
68 939 kr/år

Varmt välkomna till denna rymliga villa i fina Öskevik med stora möjligheter! Huset har en boarea på 240 kvm och fördelar sig på 2,5 plan med möjlighet att skapa tre lägenheter. Huset passar utmärkt för familjen som är många och som vill ha stora ytor, för den som vill bo billigt och kanske hyra ut en del av huset, alternativt låta tonårsbarnen ta vindsvåningen med eget kök och badrum? Oavsett vad som lockar så finns det goda möjligheter för nästkommande ägare! Här bor ni med närhet till fin natur och har endast ca 800 m till dubbla badplatser.

På entréplan erbjuds ett stort kök renoverat ca -08, allrum med ca 2,85 m i tak, badrum renoverat ca -10 och ett rymligt sovrum. På övervåningen finns en lägenhet om 4 rok med rymliga rum samt ett badrum och på vindsvåning erbjuds en lägenhet om 1,5 rok med badrum.

Huset värms upp via pelletspanna från -08 och har en källare med goda förvaringsmöjligheter. Trevlig och lättskött trädgårdstomt. Området har gott om smultronställen såsom bad i kalkbrott eller i Uskavi, Uskavigården med Björn Johanssons fårglass och Siggebohyttans bergsmansgård. På ca 15 min bilavstånd når du den vackra och levande trästaden Nora som erbjuder gott om loppisar, fik och deras berömda Nora-glass.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg

Kontakta mäklaren

Frida Lundin

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
Mäklare Frida Lundin, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
070-6443011