Nathans backe 1

Annekärr, Lerums kommun Se på karta

2 495 000 kr

3 000 000 kr -17 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
73 m²
Biarea
73 m²
Tomtarea
2 145 m²
Byggår
1942
Driftkostnad
36 988 kr/år

Välkommen till Nathans backe beläget i vackra Annekärr bland grönska och ett stenkast ifrån sjön Mjörn.

Här erbjuds ett mysigt hus med möjligheter fördelat om kök, matplats/vardagsrum, två sovrum, badrum samt ett källarplan med separat ingång där det erbjuds tvättmöjligheter och förrådsutrymmen.
Huset är i behov av uppfräschning, perfekt för dig som vill renovera helt efter eget tycke och smak. Här finns alla möjligheter att skapa ett underbart hem att trivas i många år fram över.

Huset som byggdes 1942 har gått i arv och samma familj har haft fastigheten i sin ägo i 76 år! Det talar för vilken härlig plats detta är!
Huset står på en tilltagen och grönskande tomt om hela 2 145 kvm. Här finns plats för både barnens bollspel och studsmatta samt för den trädgårdsintresserade att odla sina egna primörer. Här i trädgården finns både hallon, smultron och gott om plats finns för plantering av både fruktträd och bärbuskar. Trädgården är en magisk plats att njuta av och det finns flera olika ställen en matgrupp eller sittgrupp gör sig trevligt placerad. Om man skulle vilja utöka trädgården ytterligare kan man slå till på tomten bredvid som också är till försäljning av samma fastighetsägare!

I Annekärr är läget lugnt och naturnära med närhet till sjön Mjörn och härliga grönområden. Ta på dig badrocken och traska ner till sjön och njut vid en av badplatserna längsmed den gamla banvallen. Läget är helt magiskt!
Flera båtplatser finns utmed sjön och tänk att ha en liten båt här och ge sig ut och besöka någon av Mjörns många öar, fiska eller varför inte åka över till Alingsås och ta en fika!
Med bil till Göteborg tar det ca en halvtimma och bussen som går ett stenkast ifrån tar dig in till Göteborg på ca 45 minuter. Bra bussförbindelser även inom kommunen och för barnen att hoppa på bussen till skolan i Gråbo. Med en kort biltur når man Gråbo centrum, här finns allt man kan tänkas behöva så som matvarubutiker, café, blomster affär, apotek, vårdcentral samt träningsanläggning.

Välkommen att förälskas i detta charmiga stället!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Lerum

Kontakta mäklaren

Elenor Fehrm

Svensk Fastighetsförmedling Lerum
Mäklare Elenor Fehrm, Svensk Fastighetsförmedling Lerum
+46709950911