Elleholmsvägen 199

Elleholm, Karlshamns kommun Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
77 m²
Tomtarea
1 761 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
50 050 kr/år

Tillfälle! Nu finns möjlighet att i vackra Elleholm förvärva en helt unik fastighet med ett charmigt bostadshus samt en modern fotostudio! Perfekt för den egna företagaren eller använda till uthyrning eller generationsboende!

Bostadshuset är byggt någon gång på 1800-talet och har mycket av den gamla charmen bevarad som fina trägolv, kakelugn, blåsta fönsterglas och spegeldörrar. På entréplan har man ett trevligt 2-delat vardagsrum med kamin, ett lantligt kök som renoverades 2010 med köksinredning i vitt med bland annat en vedspis och ett trevligt fönster över diskbänken så man kan blicka ut över trädgården när man diskar. På nedervåningen finns även ett sovrum samt toalett. På övervåningen finns sovrum, badrum och allrum med utgång till balkongen och utsikt över fälten. På gaveln, i västerläge finns altandäck att njuta på under sommarhalvåret. Bekvämt, vattenburet värmesystem som installerades 2015 med luft-vatten. Då det inte var något vattenburet system innan är alla rördragningar och element också från 2015

Studion har verkligen många möjligheter! Är ni fotograf? Grattis, här är en unik fotostudio som byggdes om 2002 till en dagsljusstudio med norrljus. I fotostudion slås man verkligen av det vackra ljuset från de stora fönsterpartierna och takfönstren i norrläge samt takhöjden och rymden som finns i rummet. Studion är inredd som en komplett arbetsplats för en fotograf med mörkrum, säkerhetsrum, kontor, pentry, badrum och loft som ger extra utrymmen för förvaring, kontor eller övernattningsmöjlighet.

Är ni inte fotograf utan vill ha ett unikt boende? Grattis till er också! Här kan ni med relativt enkla medel skapa ett boende utöver det vanliga - sätt in köksinredning i anslutning till studiorummet, använd studion till det mest unika vardagsrummet man kan tänka sig, använd säkerhetsrummet till klädkammare och kontoret till sovrum och loftet till gästrum eller sovrum. Bara fantasin sätter gränser.

Eller är ni företagare och behöver kontorsplatser? Grattis till er också! Studion kan lätt användas till flertalet kontorsplatser eller till ett häftigt mötes- eller kreativitetsrum. Pentry och badrum finns redan.

Även studion har bekvämt och modern värmesystem med vattenburen golvvärme med luft-vattenvärmepump som installerades 2021.Studion har skyddsklass 3 på försäkring och larm.

Elleholm ligger naturskönt på landet ca 5 min i bil från Mörrum och 10 min från Karlshamn. Bra kommunikationer med nära till påfart på E22 och tåg från Mörrum tar knappt 2 timmar till Köpenhamn. Endast ett par km och du når havet och fin badplats.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Karlshamn

Kontakta mäklaren

Anna Wickström

HusmanHagberg Karlshamn
Mäklare Anna Wickström, HusmanHagberg Karlshamn
0454-383881