Moränvägen 22

Adolfsberg, Örebro kommun Se på karta

6 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
160 m²
Tomtarea
800 m²
Byggår
1910
Driftkostnad
56 060 kr/år

Snart har ni möjligheten att förvärva Moränvägen 22!

Unik chans att förvärva ett av Adolfsbergs äldsta fastigheter med så mycket välbevarade och karaktäristiska detaljer så som vackra trägolv och fina eldstäder! Välkomna till Moränvägen 22 – mitt i omåttligt populära Adolfsberg. I detta hus är ytan väldisponerad och fördelad på två plan samt en källardel.

Husets entréplan erbjuder en välkomnande hall med vackert trägolv, härlig takhöjd, rymligt kök med separat matrum samt sovrum. Vidare in i huset ligger ett vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck. Här finns också en fungerande och vacker kakelugn. Övreplan har modern och hög standard och är också utrustad med kök, badrum, tre sovrum samt allrum.

Insynsskyddat och privat läge på den friköpta hörntomten med en välskött trädgård med häckar som ramar in tomten.

Den separata uthyrningsdelen som är placerad med egen entré på källarplan erbjuder 1 rok samt badrum med tvättmöjligheter - fördelat på ca 30 kvm. En perfekt yta för antingen generationsboende, passiv intäkt i form av uthyrning eller lokal för den egna verksamheten! För nuvarande ägare har denna yta genererat ca 6 000kr/mån som passiv intäkt genom hyresgäst som använder uthyrningsdelen ca 2-3 dagar i veckan. Nuvarande ägare har även hyrt ut entréplanet (som separat lägenhet) till en intäkt om ca 12 000kr/mån och på så vis genererat en total intäkt om ca 18 000kr/mån. Man kan med enkelhet återställa villan till ett stort hus på två plan om man så önskar.

Besiktningsprotokoll finns hos mäklaren.

Annonsen kommer att uppdateras med planritning inom kort.

Välkomna med er intresseanmälan redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Fabian Ståhl

Bjurfors Örebro
Mäklare Fabian Ståhl, Bjurfors Örebro
073-0500497