Aguas Nuevas I, RESIDENTIAL AZALEA

Aguas Nuevas 1, Torrevieja, Spanien

299 000 euro
VillaVilla

Riktigt läcker, nybyggd villa i det populära området Aguas Nuevas, beläget ca 5 min med bil från Torrevieja centrum och ca 5 min från La Mata Beach.
Gångavstånd till sportcentrumet där du kan ägna dig åt bl.a. tennis, padel, fotboll, friidrott, simning, basket, handboll m.m.
Du har även närhet till köpcentrat Habaneros, livsmedelsaffärer, caféer, restauranger, banker, biograf, vattenlandet Aquopolis m.m.

Denna lyxiga villa innehåller bl.a:
- 5 sovrum
- 3 badrum
- Privat pool
- Privat takterrass
- Tvättavdelning
- Balkong
- Veranda
-AC
- Moderna och påkostade materialval
- m.m.

Pris: 299 000 EUR.

CHOICE FASTIGHETSFÖRMEDLING I SPANIEN
Är inte just den här bostaden det du söker efter? Skulle du vilja ha något större eller mindre? Kanske en lägenhet?
Inga problem, vi på Choice Fastighetsförmedling kan via våra samarbetspartners i Spanien erbjuda precis alla typer av bostäder.
Slå oss en signal, eller skicka ett mail med era önskemål - så plockar vi fram ett par olika alternativ som stämmer överens med detta.
När vi sedan hittat något eller några intressanta objekt så åker vi tillsammans ner till Spanien och tittar på dessa. Choice Fastighetsförmedling är med er på hela resan, och hjälper er med allt som har med köp och ev. flytt att göra. Att ha en svensk, registrerad fastighetsmäklare med på hela resan är en stor trygghet för er som köpare. Choice Fastighetsförmedling arbetar endast med seriösa aktörer i Spanien, och alla samarbetspartners kontrolleras noga.

TORREVIEJA
Torrevieja är ett mycket populärt område i Spanien där många skandinaver har funnit sig ett andra hem. Tack vare sitt geografiska läge så har området här ett unikt mikroklimat vilket ger ett mycket behagligt klimat året om. Dessutom går det många, och billiga, flyg till Alicante från flera orter i Sverige.
Se gärna denna lilla film om Torrevieja för att få en bättre bild av allt staden och området har att erbjuda. https://youtu.be/tNeUCOL5yDs

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
113 m²
Biarea
56 m²
Antal rum
7 rum

Niklas Nordh

Choice Fastighetsförmedling

Telefon: +46707575091 Kontor: 042-4001011

E-post:

Till salu från samma mäklarkontor

Statistik

390
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 502 dagar sedan, den 2 september 2016. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips