Logvägen 28

Albinsro, Halmstad Karta & restider

6 700 000 kr
VillaVilla

På Logvägen 28 väntar denna arkitektritade villa byggd 2014 i lösvirke. Kanske drömmer ni om att bygga nytt eller söker ett boende i toppklass? Här är villan som uppfyller de flestas drömmar och behov...

Vi lägger direkt märke till detaljer såsom liggande panel med strama knutar och foder, pulpettak med minimalt överskjutande takfot samt unika fönster och placeringar vilket tillsammans ger ett avskalat modernt intryck. Villan är byggd i vinkel och ligger på en hörntomt vilket skyddar uteplats och poolområde från insyn och vind. Från övre plan och dess stora balkong erbjuds istället en mer öppen och fin utsikt över landskapet.

Nyfunkisen gör sig påtaglig med en smart planlösning för en bekväm okomplicerad vardag. Vi fascineras av att man tänkt på så viktiga men ofta bortglömda ytor såsom groventré, tvättstuga och förråd. Om totalt 26,5 kvm finns här en smidig groventré som är separerad från tvättstugan för att inte dra in smuts ibland rena nytvättade kläder. Intill den rymliga tvättstugan finns en stor klädkammare, helt perfekt! Groventrén ligger placerad mot carporten som även har ett intilliggande förråd om ca 6,5 kvm. Mycket smidigare kan inte vardagen bli.

Totalt 201 kvm erbjuder utöver de praktiska delarna även två badrum, fem sovrum, två sällskapsrum samt kök med öppen planlösning. Köket från Ballingslöv är exklusivt utrustat med bättre kapitalvaror och en bänkskiva i granit. Vattenburen golvvärme i hela villan med reglerbara termostater i alla rum, rejäla 3-skikts ytterväggar med 235 mm isolering, samt OSB+gips i samtliga väggar = enkelt att skruva upp möbler och tavlor etc.

På baksidan väntar en riktig sommaridyll med ett väl tilltaget altandäck som angränsar till gräsyta och den fantastiska poolen som även har jetstråle. Här kan man med fördel avnjuta lata sommardagarna och inse att borta bra men hemma bäst :)

Arkitekt är Ulf Schriever-Abeln som bland annat fått byggnadsnämndens arkitekturpris 2001 & 2008. Byggmästare har varit Thore Jacobsson.

Väl mött!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
196 m²
Biarea
5 m²
Tomtarea
988 m² tomt
Antal rum
7 rum
Driftkostnad
37 114 kr/år
Byggår
2014
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Logvägen 28 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 700 000 kr
Driftkostnad
37 114 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

9 393
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 12 dagar sedan, den 5 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips