Måsvägen 10

Almby, Örebro kommun Se på karta

6 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
153 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
780 m²
Byggår
1998
Driftkostnad
26 143 kr/år
Antal besök
7 508
Dagar på Hemnet
19

Varmt välkommen till Måsvägen 10! Med lugnt och insynsskyddat läge i attraktiva Almby hittar ni denna perfekt planerade familjevilla på friköpt hörntomt i söderläge med tillhörande dubbelgarage. Välvårdat skick med fina ytor perfekt anpassat för hela familjen. Huset har en väl genomtänkt planlösning om hela 7 RoK varav fem sovrum väl tilltagna sovrum. Med dubbla badrum och allytor på båda våningsplanen lämpar sig villan perfekt även för den stora familjen. Entréplanet erbjuder utöver dubbla sovrum, badrum och vardagsrum på ett fräscht kök samt praktisk groventré med tvättstuga. Huset står på en väl insynsskyddad tomt om 780 kvadratmeter. Då huset är smart placerat utgör en stor yta av tomten en härlig grönyta med gott om plats för den som önskar anlägga pool. Här återfinns även en rad trevlig fuktträd och buskar. Äppelträd, plommonträd, björnbär, krusbär och röda vinbär för att nämna några.

Almby är ett tryggt område med mycket barnfamiljer, här finner du till mesta delen villor och radhus. Inom promenadavstånd finns Oset och Rynningeviken med en fantastisk och omväxlande natur med ett rikt fågel- och växtliv. Här finns raststugor, grillplatser och naturliga utflyktspunkter, bra motionsspår samt mötesplatsen Naturens hus. Endast 800 meter till Örebro universitet och drygt 3 kilometer in till centrum. Ni har även livsmedelsbutiker och restauranger inom kort avstånd vilket tillsammans med ovanstående gör att ni inte behöver nyttja bil i vardagen.

Det här är en kommande försäljning, för mer information vänligen lämna en intresseanmälan via hemsidan till ansvarig mäklare Karl-Albin Larsson för att bli löpande uppdaterad kring försäljningen.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Karl-Albin Larsson

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Karl-Albin Larsson, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-362 57 06