Gasellvägen 20

Älmhult Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
154 m²
Biarea
22 m²
Tomtarea
836 m²
Byggår
1991
Driftkostnad
43 556 kr/år
Antal besök
6 837
Dagar på Hemnet
11

Välkommen till ett hus som verkligen bjuder in till umgänge men som samtidigt erbjuder en privat oas i och med uteplatsen som blir i vinkeln. Huset har 4 sovrum, 3 allrum/vardagsrum, 2 badrum samt separat tvättstuga/groventré. Här får varje familjemedlem sin egen plats samtidigt som de öppna sällskapsytorna är som gjorda för härliga familjemiddagar. De öppna gemensamma ytorna med burspråk och fönsterpartier ger hemmet en ljus och luftig känsla. Njut av vardagslivet här och skapa nya härliga minnen!

Vill du bo bekvämt och bara flytta rakt in är detta det perfekta alternativet för dig! Du erbjuds ett bekvämt boende i ett attraktivt område med närhet till såväl centrum, allmänna kommunikationsmedel, badplats och rekreationsområden. Både inom området och i dess närhet finns lekplatser, förskolor och skola. Denna 1-plansvilla med smakfulla materialval, har en väldisponerad planlösning och är belägen på en lättskött tomt med uteplats i skyddat läge intill ett grönområde. Villan är väl omhändertagen och har löpande renoverats, nyligen med nya ytskikt och genomgående ekparkettgolv. Den ljusa inredningen och det härliga ljusinsläppet från fönsterpartierna ger en känsla av elegans och rymd.

Huset har en välkomnande och öppen planlösning med entrén belägen mellan allrum och kök. Till höger i entrén finner ni det ljusa köket med burspråk och sina stilsäkra vita köksskåp med svart bänkskiva. Vardagsrummet rakt fram har stora fönsterpartier och en altandörr som leder ut till uteplatsen, ett väl tilltaget trädäck på baksidan. Här finns gott om plats att samlas för umgänge med familj och vänner. Till vänster finns ett allrum även det med burspråk som ger extra rymd åt rummet. En kamin skänker huset gemytlig värme kalla dagar från sin centralt placerade plats i allrummet. Badrummen är stilsäkra med svarta och vita nyanser, det ena badrummet har en badkarsalkov medan det andra har välvda duschdörrar. Till vänster från entrén finner ni ett av husets fyra sovrum som med fördel kan användas som kontor eller gästrum. De övriga tre sovrummen ligger i vinkel i en mer privat sovrumsavdelning tillsammans med husets andra allrum även härifrån kan man nå uteplatsen via en altandörr. Till detta fräscha hus hör också ett generöst förråd samt carport. Den lättskötta trädgården ramas in av häckväxter, buskar och träd.

Varmt välkommen på visning av denna stilfulla villa!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älmhult

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 22
  jan
  Fre 22 jan kl. 16:00–17:40
  Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
 • 25
  jan
  Mån 25 jan kl. 12:00–13:00
  Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.