Kedjegatan 3

Älmhult Se på karta

4 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
146 m²
Tomtarea
1 029 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
24 550 kr/år

Välkommen till denna nyproducerade villa om 146 välplanerade kvadratmeter i Västra Bökhult. Huset består av 7 rum och kök med egen barn- och vuxenavdelning. Här får du ett hus med fyra sovrum, ett stort vardagsrum med matplats, ett litet allrum till barnen, två badrum och ett väldisponerat kök med bardisk i direkt anslutning till vardagsrummet. Köket från Vedum och är exklusivt utrustat med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin samt rostfri frihängande fläkt. Vardagsrummet och matplatsen bildar tillsammans en samvaroyta om hela 46 kvadratmeter – det blir den perfekta ytan för att samla hela familjen under årets alla festligheter. Vardagsrummet är dessutom inrett med en braskamin som bidrar till en mycket hög mysfaktor. Det stora badrummet är inrett med kakel och klinker, komfortgolvvärme, duschvägg, takdusch och vit kommod.

När du öppnar dörren möts du av en enorm genomsikt som sträcker sig genom hela huset och ut mot uteplatsen på baksidan. Här öppnar kök och vardagsrum upp sig direkt från entrén. Till höger ligger 3 sovrum, ett allrum och det större badrummet. Innanför köket på till vänster hand finns det större sovrummet i anslutning till wc/dusch och klädvård. Huset har genomgående Kährs ekparkett, vitmålade väggar och vita takskivor, undantaget våta utrymmen.

I Västra Bökult finns allt som behövs för att få vardagspusslet att gå ihop och även sådant som sätter guldkant på tillvaron. Här finns torg som bildar naturliga samlingsplatser och lekplatser för barn men även promenad och motionsspår. Gång- och cykelstråk knyter ihop området med såväl centrum som natur och Bökhults badplats.

Notera att bilderna på huset är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älmhult

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 6
    maj
    Idag kl. 15:30–16:00
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.