Tallbacken 2

Älmsta, Norrtälje kommun Se på karta

4 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
170 m²
Biarea
170 m²
Tomtarea
2 040 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
3 190 kr/år
Antal besök
1 710

Välkommen till denna stora välvårdade suterrängvilla om totalt 340 kvm fördelat på två plan, boarea170, biarea 170. Här välkomnas du av en fin och uppvuxen trädgårdstomt om 2040 kvm med stora gräsytor och fruktträd med ett mycket centralt läge. Huset omringas av en nyplanterad häck och ett vackert smidesstaket med välkomnande grindar.

Det välskötta huset har en generös och öppen planlösning med stora rum, fin takhöjd och kvalitetskänsla. Köket är nyrenoverat och av märket Ballingslöv. Planlösningen är omgjord och det tidigare vidbyggda garaget är nu en del av det enorma köket. Köket är påkostat, modernt, stilfullt samt mycket välplanerat. Från köket tar du dig ut till den nya uterummet där du kan njuta av ett vackert ljusflöde och utsikt över trädgården. Huset har tre bra sovrum, badrum, ett stort vardagsrum. I suterrängplanet med separat ingång finns en stor gillestuga med murad öppen spis, tvättstuga, hobbyrum, toalett, duschrum, kök samt två förråd och ett större rum som är perfekt för dig som är i behov av stora utrymmen . I källaren finns även matkällare.
På tomten finns även ett isolerat dubbelgarage om ca 49 kvm med dubbla portar, gjuten platta, golvbrunn m.m. Här finns även nybyggd förvaringsbod med automatiska portar. För dig som gillar att odla finns här bra möjligheter då det finns ett nybyggt växthus.
På Tallbacken 2 finns uppvuxna prydnadsbuskar som ramar in trädgården, fruktträd, bärbuskar och prunkande rabatter med perenna växter, rosor m.m. Stora plana gräsytor för lek och spel samt en stor stensatt uteplats i soligt och skyddat sydvästläge. Från tomten, och sovrummen har man även viss sjöglimt över Väddövikens inlopp till Väddö kanal.

Den stora fina trädgårdstomten ligger mycket centralt belägen med gångavstånd till välsorterad och mycket omtyckt ICA-butik. Vid torget intill ICA finns även, busstation där du lätt med SL-buss kan ta dig vidare bland annat till bland annat Norrtälje, Stockholm och Uppsala. I Älmsta finns även apotek, butiker, lokalt bankkontor samt restarunger, allt på gångavstånd!
Älmsta är vackert och har många promenadstråk bland annat längs Väddökanal där du även kan passa på att ta dig ett dopp. Varför inte lyxa till vardagen genom att besöka Väddö gårdsmejeri och köpa hem lite lokala mejeriprodukter. Det finns även ett starkt föreningsliv i Älmsta för dig som gillar sport, bland annat fotboll.
Närområdet har massor av spännande saker att upptäcka och Älmsta är en optimal ort att bo på, här har du lite av allt.

Huset på Tallbacken 2 är ett perfekt boendet för den stora familjen, företagaren eller den med ett utrymmeskrävande motorintresse!

Välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta mäklaren

Maria Strömbäck

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare Maria Strömbäck, Mäklarhuset Norrtälje
0709718189

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas