Kommande

Nyponrosvägen 2

Älta Gård, Nacka kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
151 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
821 m²
Byggår
1945
Driftkostnad
33 044 kr/år
Kommande

Det var kanske en av årets absolut finaste dagar när nuvarande ägare började bära in sina flyttlådor och möbler i det nyinköpta huset på Nyponrosvägen. Solens strålar värmde hela dagen och en välförtjänt paus togs när familjen, iförd sina badrockar, promenerade ner till Ältasjön för ett härligt kvällsdopp.
14 år har snart passerat och huset har verkligen älskats. Planlösningen med sina tre våningsplan, de stora sociala ytorna, de väl tilltagna sovrummen och lekytorna utomhus har verkligen varit optimala.
Det första som slår mig när jag kommer till huset är att detta verkligen är ett ljust och välplanerat hus som har nära till allt. Närhet till förskola, skola, matvaruaffärer, kollektivtrafik, natur och Ältasjön samt ishall, tennishall, två stora fotbollsplaner och Älta IP med utegym, badplats, brygga och café. Läget är ett av Ältas absolut bästa.
Huset är ett hus man kan växa i. Här trivs verkligen både småbarnsfamiljen och tonårsfamiljen. Alla kan bo på ett och samma våningsplan när barnen är mindre för att sedan få eget kryp in i källarvåningen.
Jobb har tagit familjen till annan ort och därför ska detta hus nu få nya ägare. Är det just ditt efternamn som kommer pryda brevlådan framöver?

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka

Kontakta mäklaren

Malin Kidegren

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
Mäklare Malin Kidegren, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
073-9402356

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.