Lekarydsvägen 15

Alvesta öster, Alvesta kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
180 m²
Biarea
74 m²
Tomtarea
1 359 m²
Byggår
1910
Driftkostnad
54 329 kr/år

Välkommen till Lekarydsvägen 15! Här erbjuds ett otroligt charmigt och väl underhållet hus där det mesta har renoverats de senaste åren. Huset har en arkitektritad planlösning som är både smart och inbjudande. Uppvärmning sker via bergvärme och fiber finns installerat.

Entréplan har en välkomnande hall med bra rymd och förvaring, sovrum/kontor med öppen spis, ett vardagsrum med ett stort ljusinsläpp och utgång till balkong, kök med plats för matbord och en toalett utöver det vanliga. En trappa upp på övre plan finns ett större badrum med bastu, ett allrum perfekt för barnen samt fyra rejäla sovrum. Källarplan erbjuder vinkällare, tvättstuga samt verkstad/hobbyrum

Tomten har bra storlek med växtlighet, gräsmatta och uteplats - här finns rum för hela familjen. I anslutning till tomten rinner en å förbi, härifrån kan du med kanot/båt ta dig vidare ut i sjön Salen. Detta är en fantastisk trädgård mitt i centrala Alvesta. På fastigheten finns en större garagebyggnad.

På öster i Alvesta har du nära till centrum, matbutik, apotek, gym, skola och förskola samt närhet till Alvestas goda kommunikationer. På gång-/cykelavstånd finns även sjön Spånen med dess fina vandringsstigar, badplats och elljusspår som ger möjlighet till avkoppling.

Detta är ett hus som måste upplevas på plats - varmt välkommen att boka dig på visning!

Alexander Franzén
[email protected]
070-298 87 44

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta

Kontakta mäklaren

Alexander Franzén

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta
Mäklare Alexander Franzén, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta
070-298 87 44