Renmossevägen 8

Älvsala, Värmdö kommun Se på karta

4 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
2 076 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
54 012 kr/år

Renoverad villa fördelad på två huskroppar med invändig access i omtyckta Älvsala. Total golvyta är ca 150 m², då inklusive snedtak på det övre planet. En annorlunda men charmig planlösning ger stora möjligheter även för den större familjen. Villan genomgick stor renovering och ombyggnad 2011 och har sedan dess underhållits väl. Flertal sällskapsytor såsom matrum, veranda och ett vardagsrum med öppen spis som värmer både kropp och själ. Fyra sovrum som kan utökas om man önskar det. Riktigt mysig trädgårds och naturtomt där man har man skapat en grönskande oas för att njuta av naturen och de vackra planteringarna. På fastigheten finns en carport med förråd och en gäststuga. Välkommen till en underbar sommaridyll och en rofylld plats på vinterhalvåret.
Buss till slussen tar ca 50 minuter och hållplatsen ligger ca 400 meter från huset. Området gränsar till Bullandö Marina, en av norra Europas största privata marinor. Här finns en lanthandel som är öppen delar av året. Under sommarhalvåret och kring jul finns här en av skärgårdens mest omtyckta restauranger, Bullandö krog, samt en mycket älskad glassfabrik.
Älvsala har fått planförslag med generösa byggrätter och framtida kommunalt VA, processen och tidplanen för detta får ni bäst överblick av genom att kontakta kommunen och planavdelningen. Se även länk och bifogade dokument.

Läs mer hos mäklaren
Bovida Fastighetsbyrå KB

Kontakta mäklaren

Michel Adeheimer

Bovida Fastighetsbyrå KB
Mäklare Michel Adeheimer, Bovida Fastighetsbyrå KB
0707 99 29 99