Kommande

Viktoriavägen 25

Älvsjö/Långbro, Stockholms kommun Se på karta

10 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
136 m²
Biarea
68 m²
Tomtarea
599 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1946
Kommande

Snart söker detta fina hus med sin friköpta tomt en ny ägare. Läget blir inte mycket bättre för barnfamiljen på lugna Viktoriavägen med några minuter till flera skolor och annan barnomsorg. Ett mycket gott första intryck på plats med en lummig och välskött exteriör. Mysigt inbäddat med en härlig grönska runt hela huset. Baksidan är en oas där det är som gjort för att trivas och må bra. Den kommer förmodligen bli favoritplatsen sommartid. En stor och fin gräsmatta bjuder in till diverse aktiviteter för familj, släkt och vänner. Med direktaccess från köket är det enkelt för kocken att briljera med grillen på uteplatsen. Baksidan som vetter i väster ger många sköna soltimmar att se fram emot. Ända till solnedgång så bara luta sig tillbaka och njuta. På framsidan finns en uppfart med plats för bilen och som komplement fri parkering på gatan utanför.

Interiören är trivsam och erbjuder hela 204 kvm fördelat på tre plan. Under 2011 byggdes huset till med en extra våning vilket ger plats för den lilla såväl som den stora familjen. Optimalt planerat med mycket generösa umgängesytor och möjlighet till fem sovrum varav fyra av dem på det övre planet.

Uppvärmningen genom bergvärme ger låga driftskostnader och den mekaniska frånluften en god inomhusmiljö. Det finns även fiber och larm installerat i huset.

Fastigheten ligger med kort avstånd till Långbrodalskolan och Johan Skytte skolan samt flera förskolor. Ett stenkast bort finns kommunikationer med buss mot Älvsjö-Fruängen-Telefonplan-Gullmarsplan. Dessa tar dig med anslutande tunnelbana eller pendeltåg till citypulsen och allt vad den har att erbjuda. Även gångavstånd till pendeltåget vid Älvsjö centrum. I närheten ligger också vackra Långbro Park med sitt populära värdshus, Långsjön med badstrand och promenadstråk och Älvsjöskogen för den som gillar motion och friluftsliv. För den som söker bra restauranger för fantastiska matupplevelser finns Michelinstjärnkrogen Aloë och Rinos Bodega samt Erssons Fisk för att nämna några. Dessutom en välsorterad ICA-butik med delikatessdisk i området.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö

Kontakta mäklaren

Christofer Svensson

Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
Mäklare Christofer  Svensson, Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
070-710 85 04

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas