Oxövägen 4

Ängsvik, Värmdö Se på karta

9 900 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
234 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
3 143 m²
Byggår
2005
Driftkostnad
31 600 kr/år

Trivsam och välplanerad tvåplansvilla i Ängsvik. Villan, som erbjuder 234 kvm, ligger fint placerad på en stor tomt och med strålande utsikt över Prästfjärden. Vid vattnet, strax nedanför villan, finns en stor brygga med intilliggande sjöbod som bara nyttjas av dig som ägare av fastigheten. Här finns plats för flera båtar, loungegrupp, grill mm. I sjöboden finns en trivsam relax med bastu. Från bryggan, med egen båt, når du snabbt ut till skärgårdens alla utbud.

Intill huvudbyggnaden finns även ett välplanerat gästhus om ca 30 kvm, garage samt förvaringsbodar. Vid entrén till gästhuset finns ett stort soldäck. Väl inne i gästhuset finns ett allrum med trinett, duschrum med WC, separat sovrum samt ett sovloft.

Villan, som vetter mot Prästfjärden, har låg driftsekonomi tack vare bergvärme. Väl innanför entrén finns en förhall med gott om förvaring. En större hall öppnar därefter upp villan. Stort vardagsrum med kök och matplats i öppen planlösning. En glasad dörr leder dig ut till en altan i bästa söderläge och med utsikt över Prästfjärden. Ett flertal fönsterpartier i vardagsrummet skapar även fint ljusinsläpp. Intill köket finns matplatsen, en effektiv braskamin men även en trivsam vedspis. På entréplanet finns även två sovrum varav det ena är något större. Intill båda sovrummen finns två rymliga klädkammare. Groventré och separat, helkaklat duschrum med WC finns även på entréplanet.

På övre planet möts du av allrummet med plats för soffgrupp och soffbord. Tre rejäla sovrum med gott om förvaring i de s k kattvindarna finns. Det största sovrummet erbjuder även en stor balkong också den mot söder och Prästfjärden. Intill allrummet finns den stora tvättstugan med generösa arbetsytor. Vägg i vägg med tvättstugan finns det helkaklade badrummet med WC, dusch, badkar och bastu. Fönster i badrummet skapar även generöst ljusinsläpp.

Oxön är en del av Ängsvik som ligger omgivet av fin natur med bra svampskogar och fina strövområden. Till Oxön tar du dig fram med både bil och buss. Inom räckhåll finns förskola, badet vid Oxön, lekplats och fotbollsplan. Intill fastigheten ligger den unika skärgårdsskolan, Kyrkskolan (F-6). Lite längre bort finns Siggesta Gård och Norråva Golf. Siggesta Gård är ett populärt utflyktsmål för hela familjen där många olika aktiviteter erbjuds. Med bussen, som ligger endast ca 200 meter från villan, tar det ca 45 minuter in till stan.

Välkommen till Ängsvik, en enastående skärgårdsmiljö med närhet till det mesta.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö