Nyproduktion

Björnängevägen

Åre, Åre kommun Se på karta

11 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
255 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Nyproduktion

Strax utanför Åre kommer denna exklusiva nyproducerade villa att uppföras.

Här har byggherren haft som mål att skapa ett representativt och praktiskt boende för den aktiva familjen och det är verkligen ett boende som har det mesta. Bergvärme, golvvärme, balkong i söderläge, kök, trappa och innerdörrar av absolut högsta standard och mycket mer. Huset är byggt av lokala hantverkare rakt igenom. Tomten ligger i anslutning till Björneborgsvägen, Björnänge i det öppna odlingslandskapet sydost om Åre. Här bor man med närhet till natur, skidåkning och bebyggelsen i området består främst av äldre gårdsbyggnader och villatomter med mindre småhus. Byggnaderna har ofta en traditionell utformning gällande arkitektur och färgsättning. Platsen utgörs idag av lövträd och vid fastighetens norra halva finns en slänt.

* Bygglov för exklusivt 2,5-plans hus
* Möjlighet att påverka inredning och materialval
* Totalentreprenad
* Utsikt över Åresjön
* Närhet till skidåkning, ridhus & livsmedelsaffär

Huset som kommer uppföras är på ca 255 m2 boarea fördelat på två våningar och inredd vind. Sutterrängplanet har bland annat relax, bastu, gästrum, tvättstuga, vin-och allrum. På övre planet finns kök och vardagsrum i öppen planlösning men här får även ett större badrum och ett sovrum plats. Från vardagsrummet nås den generösa balkongen i rakt söderläge och i norr finns en större uteplats på över 400 m2 med plats för både mat- och loungehörna. Två sovrum, ett badrum och ett allrum erbjuds på på vindsplanet som är skapat för att vara familjens egna plats. Hela bostaden erbjuder materialval av högsta standard men framförallt är detta ett boende som är välkomnande, smakfullt, välplanerat och med utsikt över Åresjön. På insidan är det sobert lyxigt men på samma gång praktiskt och genomtänkt. Huset har en mycket genomtänkt arkitektur som tillvaratar både utsikten och den praktikalitet en aktiv familj kräver.

Björnängevägen ligger vid avfarten upp till Åre Björnen som är ett av Åres fyra huvudsakliga skidområden. Profilen har under många år varit att attrahera främst barnfamiljer men i takt med att nya liftar och nedfarter har byggts har området utvecklats till ett skidområde även för den mer erfarna åkaren. Här finns både restauranger, skiduthyrning och affärer. Stora investeringar har gjorts i både boende och aktiviteter för att öka attraktionskraften under sommarhalvåret. Sommartid är området ett pulserande aktivitetsområde med cykling, fjällvandringar, äventyrsbana, pumptrack och flera andra aktiviteter. Några minuters promenad från Björneborgsvägen finns även ridhus, livsmedelsaffär och till hösten 2023 ska en helt ny cykelväg vara färdigställd mellan Björnänge och Åre by.

Välkommen att kontakta Jonas Fagergren för mer information.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Åre

Kontakt

Jonas Fagergren

Svensk Fastighetsförmedling Åre
Mäklare Jonas Fagergren, Svensk Fastighetsförmedling Åre
+46702933521