Timjansgatan 163

Årsta, Uppsala kommun Se på karta

4 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
109 m²
Biarea
109 m²
Tomtarea
286 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
49 084 kr/år
Antal besök
6 962
Dagar på Hemnet
17

Mycket välskött enplanshus med källarplan belägen med barnvänligt och tilltalande läge alldeles intill allmänning med vidsträckta gräsmattor och närhet till skolan.

Nuvarande planlösning ger ett öppet kök mot matplatsen med plats för stort köksbord, stort vardagsrum med plats för matsalsbord, stort fönsterparti som ger en härligt ljusinsläpp. På entréplan finns tre sovrum, klädkammare, duschrum och gäst WC. Källarplan har groventré och gott om förvaringsutrymmen, tvättstuga med dusch, separat badrum med bastudel. rejäl gillestuga samt två sovrum.

Insynsskyddad mysig uteplats under tak belägen i anslutning till köket.
Den ombonade trädgården erbjuder fina rabatter med växter och fruktträd samt cykelparkering under tak.

Årsta är ett mycket omtyckt och barnvänligt område. Här bor ni alldeles invid allmänning med bl a utegym, fotbollsplan och lekplatser, även samfälligheten har flera lekplatser att nyttja. Det är nära naturen en bit ifrån trafikerade gator samtidigt som ni enkelt tar er både till stadskärnan och Gränby Centrum som ständigt byggs ut med all tänkbar service. Förskolor, grundskolor, vårdcentral, restauranger och mataffär finns alldeles i närheten. Ni har även bra bussförbindelser samt cykelvägar för smidig pendling och påfart till nya E4:an i närheten.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Kent Lindström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Kent Lindström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
0709302534